بچه ها من از قبل بارداری برا رفلاکسم لانسوپرازول میخورم و دکتر زنان و هم دکتر معده گفتن دوره بارداری هم بخور و ایمن هست . الان داخل نت خوندم که جز گروهB هست و ممکنه رو اندام جنسی جنین اثر بذاره الان چه کنم من ؟ با وجود قرص الان بازهم حالم بده و رفلاکس شدید دارم😭 اگه نخورم میمیرم
B هست . همه چی امتحان کردم به خدا هیچی و هیچی اثر نداره 😭 الان داخل بارداری داغون شدم دیگه تاز هنوز ...
کاملا میفهممت عزیزم، من قبل بارداری یک دوره عسل درمانی کردم خیلی بهتر شدم، الانم که باردارم بعد هر وعده غذایی یک جرعه عرق زنیان میخورم، شبها بالشتمو سی، چهل درجه میذارم، مطلقا بین غذا آب نمیخورم، نوشیدنی گازدار تقریبا تعطیل، چای فقط کمرنگ،... خلاصه با این تمهیدات یکذره آرومم
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
B هست . همه چی امتحان کردم به خدا هیچی و هیچی اثر نداره 😭 الان داخل بارداری داغون شدم دیگه تاز هنوز ...
اگر رده b هست و دیگه بقیه چیزها رو امتحان کردی، خودتو اذیت نکن و بخور، قرص ضدتهوع دیمن هیدرینات هم رده b هست ولی من کل ماه سوم روزی یکی میخوردم اگر نمیخوردم داغون بودم
خواهرم هم سر بارداریش تا ماه ۹ لانسوپرازول خورد، دیگه وقتی مجبور باشی چاره ای نیست، توکل بر خدا🌸 آرامشتو حفظ کن که مهمترین مساله در بارداری همین استرس نداشتنه