2777
2789
عنوان

به نظرتون این عدالته؟

144 بازدید | 14 پست

من دو تا برادر دارم که 7 سال و 9 سال اختلاف سنی دارم باهاشون اونا بزرگترن و دانشجو ولی من سال دیگه کنکور میدم بابام به من نصف اونا پول تو جیبی میده به نظرتون درسته؟اصلا چرا باید پسر 26 ساله از باباش پول بگیره

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم 

ولی من اگه از پدرم پول بگیرم ببینم برادرم بیشتر بهش احتیاج داره اون پولو میدم بهش...و اینکه اونا دانشجو هستن و شرایطشون یکمی سخت تره و بیشتر نیاز دارن

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

واقعا پول توجیبی میگیرن🥴🥴🥴

حقشونه ها ولی خب خیلی از پسرا از ی سنی ب بعد دیگ خودشون قبول نمیکنن

خب‌اونا با دوس دخترشون برن بیرون باید خرج کنن بابات براابن بیشتر میده بهشون😂😂😂

واقعا فکر میکنی چیزی به اسم عدالت وجود داره کلا؟!

عدالتو همون اول دنیا خفتش کردن تو یه قبرستون با حقیقت دفنش کردن 

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

نه عدالت نیست. میدونی خیلی خانواده‌ها فکر میکنن دختر که آخر باید ازدواج کنه و از شوهرش پول بگیره به خاطر همین استقلال مالی دخترشون براشون مهم نیست.

اگه نگاه برابر به بچه‌ها داشته‌باشن، دخترها رو تو موقعیتی قرار نمیدن که به خاطر پول ازدواج کنن یا به خاطر پول نتونن جدا شن.

محکم وایسا و بگو من با برادرام فرقی ندارم. بگو منم اندازه‌ی اونا به پول نیاز دارم. 

" با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..‌." بهرام بیضایی💜      اکانت قبلیم رو بی‌رحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "