2777
2789

بچش پیپی کرده بوده و خورده و مرده ب دنیا اومده

الان ده روزه سزارین کرده

تازه فهمیدم حالش خوب نبود سوال دیگه ای ازش نپرسبدم

برای ارامش همه مادرها دعا کنید بخصوص اونا ک کوچولوهاشونو از دست دادن

متاسفانه نابتروری هم داشته دعا کنید خدا صلاح بدونه و جای اونو براش پر کنه

ممنونتونم

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر دیر رفته واسه سزارین.چرا بیمارستان شستشو ندادن معده بچه.هم تختیم اینجور شده بود معده بچه شستشو دادن مراقبت ویژه بود خوب شد.خدابهش ارامش بده.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چقدر دیر رفته واسه سزارین.چرا بیمارستان شستشو ندادن معده بچه.هم تختیم اینجور شده بود معده بچه شستشو ...

عزیزم بچه مرده ب دنیا اومده یعنی سونو گفته بچه مرده بعد رفته عمل شده

به دوستت بگو ناراحت نشو همه کار خدا حکمتی داره یکی از اشناهامون کلی نذر و نیاز کرد تا دخترش ازدواج کنه بعد ازدواج کلی دکتر و نذر و نیاز تا خدا یه دختر بهش داد دیگه هم بچه دار نشدن دو ماه پیش تو پیاده رو دخترو شوهرش رو ماشین زد دختره همون جا فوت کرد بعد پنجاه روز که شوهره تو کما بود فوت شد حتی نمی تونم بهش زنگ بزنم تسلیت بگم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
به دوستت بگو ناراحت نشو همه کار خدا حکمتی داره یکی از اشناهامون کلی نذر و نیاز کرد تا دخترش ازدواج ک ...

چقدر سخت و جانکاه

خدا بهش صبر بده

به دوستت بگو ناراحت نشو همه کار خدا حکمتی داره یکی از اشناهامون کلی نذر و نیاز کرد تا دخترش ازدواج ک ...

منم دختر دوستم فوت شد اصلا نمیتونم تسلیت بگم بهش چون خودم تو شک هستم

تپش های قلبم شکست تو بوده‌
منم دختر دوستم فوت شد اصلا نمیتونم تسلیت بگم بهش چون خودم تو شک هستم

کدوم شهر

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده