2777
2789
عنوان

تب نوزاد یک ساله

173 بازدید | 24 پست

خانما دخترم از دیروز تب کرده امروز بردم دکتر گفت هرچیزی ممکنه باشه حتی کرونا اولش بهش شربت استامینوفن دادم اما بالا میاورد دکتر گفت شیاف استامینوفن بزار اما با شیاف تبش پایین نیومد زنگ زدم گفت بهش شربت بروفن بده اگه پایین نیومدببر بیمارستان دیگه با شربت اومده پایین اما بازم بالاست هی بین ۳۸ درجه و ۳۹ درجه و نیم در نوسانه 

چی کار کنم زودتر بیاد پایین تبش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشویه اش کن با آب ولرم.

شیاف بزاری بهتره تا ایبوبروفن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

قطره پاراکیدخوش طعمه نمیارتش بالا

قطره شوبانداره میذی؟

اینقدعجول نباش هر۴ساعت بده مواظبش باش میادپایین بچه روببری بیمارستان اون وسط کرونام بگیره دورارجونش 

بیرون رفتی این چندوقته؟؟منظورم باکسیم برخوردداشتی ک مشکوک بلشه

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم پسر منم چند روز پیش اینجور شد روز اول تبش از ۳۹ پایین نیومد دکتر بردم با بروفن یه کم پایین اومد تا سه روز تب داشت پاشویه هم میکردیم شب اول از ترسمون من و همسرم تا صبح روبه روی بیمارستان تو ماشین خوابیدیم.ولی بعد از سه روز خوب شد حالا نمیدونم دختر شما هم همینطوری شده یا نه پسر من یکی دو روز بعد هم اسهال شد.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
عزیزم پیاز بذار کف پاهاش جوراب کن پاش ی رب بعد بردار عالیه زود تب را میاره پایین ولی کاش ت ...

مرسی الان میزارم براش دکتر گفت باید سه روز صبر کنی اگه کنترل نشه یا علایمی نداشته باشه ببری ازمایش

دستمالو با اب ولرم و یکم نمک خیس کن بزن به زیربغلاش و پایین نافش و دستاش و پاهاش و پاشویه کن 

بعدم یکم بهش خاکشیر بده حرارت بدنو میاره پایین 

شیاف دیکلوفناکم تا اورژانسی نباشه استفاده نکن خطر داره

خدایا شکرت که تورودارم ...