2777
2789

بچه ها بخداااااا راس میگم بعد هی نگید دروغو فلان نمیدونم چرا یه عده خودشون دروغگوهستن فکرمیکنن هرکی صحبت میکنه داره دروغ میگه...

حالا بگذریم

تازه دیپلم گرفته بودمو تو خونه بودم یروز دختر خالم زنگ زد گفت میای پیشم من تنهام مامانم اینا رفتن روستا چون چهلم دختر عمومه... دوستان دختر عموی دختر خالم ۱ماه بوده عروسی کرده بود ک مادرشوهرش مریض میشه این میره عیادتش تنها میره ک تو راه تصادف میکنه و میمیره... من رفتم خونشون و داشتیم درموردش حرف میزدیم دختر خالم گفت خیلی دلم براش میسوزه بیچاره تازه ۱۹سالش بود تازه ازدواج کرده بود چه ارزوهایی ک نداشت من گفتم چه بهتر ک تو جوونی مرد بابا بیشتر میموند بیشتر گناه میکرد یهو دیدم یه هاله ی کوتاهه خاکستری از تو دیواری ک بهش تکیه دادم در اومد دختر خالم روبروم بود رفت تو دیواری ک اون بهش تکیه داده بود خیلی ترسیدم خود به خود اشکم میومد دختر خالم گفت چرا گریه میکنی من تابخودم اومدم بدو رفتم بیرون از حیاط بدون شالو کفشو هیچی دخترخالمم بدو پشت سرم اومد در حیاطم بسته شد...خلاصه تو کوچه وایسادیم بهش گفتم ک اینجوری شده خیلی ترسیدیم گفت بذار دختر همسایمونو صدا کنم بیاد پیشمون نترسیم رفتیم در زدیم اومد گفتیم بیا پیشمون به داداش کوچیکتم بگو بره بالای در درو باز کنه ااااقا حالا ما لخت تو کوچه و اینقد ترسیده بودیم ازونجایی ک ۲تا پسر خاله مجرد داشتم نگو خانوم رفتا اااارایش عرووس بخدا سایه هم زده بود لنزم گداشته بود بعد نیم ساعت اومد بیرون... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه بده نرو تو حاشیه

همین دیگه... همون یبار دیدم این اتفاق تو خونه ی خالم افتاد بعد چند وقت دختر خالم سفره صلوات یا چیز دیگه دقیقا یادم نمیاد ولی کلی ربان سبز چیدیم کمکش قشنگ کنارم میداشتم وقتی میچیدم بعد گفتم ربانارو بده من ههههر چی گشتم نبود ک نبود بخدا خیلی ترسیدم ولی بخاطر دختر خالم چیزی نگفتم اگه یکی دیگه تو اتاق میومد یا کس دیگه ای بود میگفتم اونا برداشتن ولی هیشکی نبود ... این ربطی به اون روح نداره ولی اونم دقیقا تو همین اتاقشون اتفاق افتاد دیگه خالم اینا ازون خونه رفتن الان اونجا نیستن دیگه

همین دیگه... همون یبار دیدم این اتفاق تو خونه ی خالم افتاد بعد چند وقت دختر خالم سفره صلوات یا چیز د ...

خدا بیامرزتش من شنیدم و حتی یه مورد رو خودم تجربه کردم اینکه کسی ک فوت شده بعد حدود یه هفته میاد پیش خانوادش

خدا بیامرزتش من شنیدم و حتی یه مورد رو خودم تجربه کردم اینکه کسی ک فوت شده بعد حدود یه هفته میاد پیش ...

خدا رفتگان شمارم رحمت کنه هیچ وقت فکر نمیکردم تو عمرم روح ببینم خیلی ترسوام اصلا باور نمیکردم دقییییق تمام صحنه های اون روز یادمه

خدا رفتگان شمارم رحمت کنه هیچ وقت فکر نمیکردم تو عمرم روح ببینم خیلی ترسوام اصلا باور نمیکردم دقیییی ...

من صدای خنده هاشو هم شنیدم هم من بودم هم دو نفر دیگه هر سه تامون شنیدیم و از سرشب تا موقع اذون صبح پیشمون بود