فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 عنوان آشپزی 74 بازدید | 7 پست سلااام😁من میخوام برای اولین بار آشپزی کنم و البته رژیمی و سالم میشه طرز تهیه مرغ آب پز رو بگین ک خوشمزه باشه و اگه غذای رژیمی و خوشمزه دیگه ای هم دارین پیشنهاد بدین 🥰لطفا دستورتون خیلی ساده و قابل فهم باشه 😁❤️مرسی از همتون💗 اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃 1399/06/11 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 اگه پیج آشپزی هم دارین میتونید معرفی کنید 🙏🌸 اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13430 پیاز خلالی بریز کف ظرف روش مرغو بچین ادویه زعفرون وهویج و فلفل دلمه بزن یا یه قاشق روغن بزار مثل برنج دم بکشه بعد دوساعت میپزه خیلیم خوشمزه میشه ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 پیاز خلالی بریز کف ظرف روش مرغو بچین ادویه زعفرون وهویج و فلفل دلمه بزن یا یه قاشق روغن بزار مثل برن ... مرسی عزیزم❤️🙏 اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 بزن نت کوکپد ممنونم 💗🙏 اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
فرشته٢۵٢۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 158 پیاز خلالی بریز کف ظرف روش مرغو بچین ادویه زعفرون وهویج و فلفل دلمه بزن یا یه قاشق روغن بزار مثل برن ... ببخشید میشه مقدارشونم بگینآب نریزم توش؟چ مدت زمان،؟ اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13430 ببخشید میشه مقدارشونم بگین آب نریزم توش؟ چ مدت زمان،؟ یهپیاز بزرگ دوتا سه تکه مرغ یه هویج کوچیک یک سوم یه فلفل دلمه نمکو فلفل و پودرسیر و یک استکان زعفرون دم کرده غلیظ نباشه همون یه استکان اب کافیه پیازم اب میندازه میپزه میتونی یه قاشق ربم بزنی اما من نمیزنم ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️