2777
2789

سلام خانوما یه هفته پیش واکسن ۶ماهگی دخترم رو زدم بعدش ۵روز مداوم تب داشت که با شیاف میومد پایین .امروز تبش قطع شد خداروشکر ولی روی بدنش تمام شده دونه های قرمز کوچیک اینا چین؟کسی تجربه داره لطفا دریغ نکنید.فردادمیبرم متخصص ولی تا فردا استرسم دارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم چیز مهمی نیست.پسر خواهر شوهرم اینطور شد دکتر گفت واسه تب بوده.زود خوب میشه.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

احتمالا واکنش به واکسن هستش.بچه منم واکسن یک سالگی اینجور شد.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
من یه بار دخترم همینطوری شد بردمش فوق تخصصی عفونی اطفال گفتن اگر حین تب دونه زده خطرناکه ولی اگه بعد ...

یعنی داروی خاصی نداد بهتون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍