2777
2789
عنوان

عمل بینی در نوجوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 20070 بازدید | 91 پست
یا ابَلفَضل😐

آخرین قسمت بدن که رشد میکنه سر هست

واسه همین تا قبل از اون اعضای صورت ممکنه نافرم به نظر برسن

شما بهتر صبر کنید تا دوران بلوغ رو کامل پشت سر بذارید

اونوقت اگه هنوز مشکلی بود میتونید عمل کنید

۱۵ سالگی واقعا زوده و شاید فایده نداشته باشه

بخند، همین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزجان تو الان تو سن بلوغی چندسال دیگه چهرت تغییر میکنه خیلی عجله نکن. ولی اگر دکترت خیلی خوب ...

اوهوم همه بهم میگن گلم ولی آخه نمیدونم چرا بینیم الان چهارسال هیچ تغییری  نکرده😐😂

آخرین قسمت بدن که رشد میکنه سر هست واسه همین تا قبل از اون اعضای صورت ممکنه نافرم به نظر برسن شما ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم🌹ولی من الان تو سن و موقعیت حصاصی هستم و بینیم خیلی رو چهرم تاثیر بدی گذاشته😬

۱۵ سال داشتیم خوبه خودش که خیلی راضیه پارسال عمل کرد

چ عالی خوشبحالش🥺😍

فرم بینیش چطوره؟ برنگشته؟کدوم شهر عمل کرده؟ عزیزدلم هزینش چقدر شد؟ بینیش گوشتی بود یا استخوانی؟ 

ببخشید اینقدر سوال میکنم😅🌹

خودم 17 عمل کردم ،ی دختره تو مطب دکتر 14 سالش بود عمل کرده بود دماغ هر دومونم خ خوب شده 

عزیزم انشالله که خیرشو ببینی😅🌹

واقعا 14 ساله عمل کرده بود؟ گلم ببخشید کدوم شهری شما؟

۱۸ دیدم  خیلی خوب شده ولی ببینم بعدا چطور میشه  فعلا ۶ ماهه عمل کرده

بله خودمم خیلیا رو دیدم که 18و 19 سالگی عمل کردن ولی من بیشتر دنبال افرادی هستم که 15 سالگی عمل کرده باشن😉🌹