2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم راهکار میخوام

282 بازدید | 36 پست

سلام 22 سالمه قدم 155 وزنم 42 کیلو یه بچه 18 ماهه هم دارم   خیلی لاغرم خسته شدم ازبس که همه گفتن چرا چاق نمیشی  2تا جاری هم دارم وزن هردوشون خوبه حتی به اونا روم نمیشه که بگم 42کیلوم میشه بگید چیکار کنم که چاق بشم  راهکار میخوام خواهش میکنم جواب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم خوردن خرما و خیار با هم باعث چاقی میشه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:70  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من ۲۳ سالمه 

قدم ۱۶۷ 

وزنم ۵۴ و ب شدت مراقبم ک برسم ب ۵۰ و دیگه ثابت بمونم والله چاقی چیه تلپ تلپ چربی و پهلو و شکم برآمده و بوی گند و نمیشه اصن تو بغل شوهر جا شد و پوزیشنای مختلف باهاش رفت 😃😉😉

باید تا دودهفته دیگه برسم ب ۵۰ قدم بلنده تقریبا و هیکلم عااالی