یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استفاده نکن.به نظرم خیلی زوده.اگر واقعا پوچ باشه خود به خود سقط میشه.فعلا که لکه بینی نداری. چقدر زود برات سونو انجام داده.توی ۸هفته تازه صدای قلب می شنویم.
خیلی دکترم بنام و معروف اما منم تعجب کردم اصلا اجازه سوال اضافی و حرف به آدم نمیده ۳ساعت میشینیم ...
عزیزم دنبال دکتر معروف نباش دکتر باید واس مریض وقت بزاره...این دکترا فقط بفکر پولن...من یه دکتر میرفتم کلی مینشستم میرفتم تو یه کلمه حرف نمیزد دیگه نرفتم
بخدا خیلی معروف اما دیگه نمیرم پیشش فقط استرس گرفتم چون قبلا بارداری پوچ داشتم دکتر باید آرامش ب ...
ببین من واس اقدام به بارداری پیش یه دکتر معروف رفتم ۶ ماه اقدام بودم شروع کرد به هزار جور قرص و امپول جور واجور به این زودی بعد من به اممولا حساسیت داشتم بهش میگفتم فلان جور شدم میگفت چ ربطی داره من تا حالا همچین موردایی از حساسیت ب این دارو ندیدم...بهت بگم نفسم نمیومد موقع مصرف داشتممیمردم دارو رو ول کردم خوب شدم...دیگ پیشش نرفتم رفتم یه دکتر متوسط گبت تو نیاز ب دارو نداری تا یه سال اقدام کن نشدی بیا ک بدون دارو باردار شدم...تجربمو گفتم ک بفکر دکتر معروف نباشی