2777
2789
عنوان

بارداری

117 بازدید | 28 پست

سلام

خانما امروز بعد ۵ روز تاخیر و با بتا ۷۰۰ دکترم سونو انجام داد و گفت ساکی تشکیل نشد

چون چندسال پیش سقط داشتم پوچ بود بارداری قبلیم. خیلی نگرانم

بنظرتون زود نی برا دیدن ساک

بعد شیاف فرتیژست بهم داده اخه منکه لکه بینی ندارم استفاده کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزمن زود الان که سونو‌نمیکنن  فقط ساک دیده میشه همش استرس

خیلی دکترم بنام و معروف

اما منم تعجب کردم

اصلا اجازه سوال اضافی و حرف به آدم نمیده

۳ساعت میشینیم تا نوبتمون بشه

بعد فقط ۱دقیقه برات وقت میزاره

واقعا دکتر عالیه ولی این رفتاراشون بیشتر استرس میدن

چرا به این زودی رفتی سونو...اون دکتر چه دکتریه ک بیخودی استرس میده

بخدا خیلی معروف

اما دیگه نمیرم پیشش

فقط استرس گرفتم

چون قبلا بارداری پوچ داشتم

دکتر باید آرامش بده نه استرس

خیلی دکترم بنام و معروف اما منم تعجب کردم اصلا اجازه سوال اضافی و حرف به آدم نمیده ۳ساعت میشینیم ...

عزیزم دنبال دکتر معروف نباش دکتر باید واس مریض وقت بزاره...این دکترا فقط بفکر پولن...من یه دکتر میرفتم کلی مینشستم میرفتم تو یه کلمه حرف نمیزد دیگه نرفتم

خودش سونو کرد گفت پوچه؟

نگفت پوچه

تا گفتم ۵ روز تاخیر

گفت برو سونو کنم

اصلا ایشون اجازه صحبت نمیده

۱۰ نفر ردیف میشن که سونو بشن

بعد گفت هنوز ساکی نمیبینم

ضخامت اندمتریوز میبینم و هفته بعد دوباره بیا

بخدا خیلی معروف اما دیگه نمیرم پیشش فقط استرس گرفتم چون قبلا بارداری پوچ داشتم دکتر باید آرامش ب ...

ببین من واس اقدام به بارداری پیش یه دکتر معروف رفتم ۶ ماه اقدام بودم شروع کرد به هزار جور قرص و امپول جور واجور به این زودی بعد من به اممولا حساسیت داشتم بهش میگفتم فلان جور شدم میگفت چ ربطی داره من تا حالا همچین موردایی از حساسیت ب این دارو ندیدم...بهت بگم نفسم نمیومد موقع مصرف داشتم‌میمردم دارو رو ول کردم خوب شدم...دیگ پیشش نرفتم رفتم یه دکتر متوسط گبت تو نیاز ب دارو نداری تا یه سال اقدام کن نشدی بیا ک بدون دارو باردار شدم...تجربمو گفتم ک بفکر دکتر معروف نباشی

عزیزم دنبال دکتر معروف نباش دکتر باید واس مریض وقت بزاره...این دکترا فقط بفکر پولن...من یه دکتر میرف ...

دقیقا امروز منم به همین نظر رسیدم

واقعا مونده بودم به همسرم چی باید بگم

بگم دکتر چی ف

گفت

خیلی ناراحتم

حتی دکتر وقت نزاشت بگه چی بخور چی نخور

فقط دارو نوشت همین

بقول همسرم اینا فقط بفکر تجارت و پول خودشونن