2777
2789

سلام دوستان  

چند روز دیگه دفترچه میاد و گفتم بهتون‌بگم  حتما شرکت کنید 

حتی اگه شهرتون یه نفر میخواد 

این آزمون که از سال ۹۴  با تصویب مجلس گرفته شده آزمونی هست که چون از طرف سازمان سنجش گرفته میشه در صد پارتی اش اینها خیلی کمه و بالای ۹۸ در صد با صلاحیت قبول میشن  ...حتی کد سهمیه دارها و با غیر سهمیه دارها جداست و هر کس با هم سطح خودش رقابت میکنه 

کسانی که تو آزمون شرکت میکنن به ماده ۲۸ معروف هستند 

بماند که سال های اول خیلی رفتارهای بدی با ماده ۲۸  ها شده و دانشگاه فرهنگیان اصلا ماده ۲۸  هارو قبول نداشته (و فکر میکرده فقط دانشگاه فرهنگیان صلاحیت داره ) ولی الان آموزش و پرورش متوجه شده معلم خوب بودن به دانشگاه نیست و خیلی چیزهای دیگه ملاکه 

خلاصه اینکه با شروع آزمون از سال ۹۴بچه های مختلف از دانشگاه های مختلف جذب شدند ..دانشگاه تهران  بهشتی  پیام نور  آزاد وو و... و چه بچه های نازنینی هم با لیسانس فوق لیسانس  دکترا و سطح علمی بالا و شعور بالا جذب آموزش و پرورش شدند ... 

فکر میکنم امسال اونهایی که جذب شدند کمتر از سه تومن نیست حقوق شون 

و البته مدرک تحصیلی و رتبه بندی هم تاثیر داره ....شرایط سنی و اینکه چه رشته هایی میخوان تو دفتر چه حتما گفته میشه ...دوره ما لیسانس ۳۵ سال  و فوق لیسانس و دکترا تا ۴۰ سال جذب میکرد ....

انشالله هر کسی لیاقت اش رو داره قبول بشه  

حتما تلاشتونو کنید و ناامید نباشید خدایی هست که همیشه دوستتون داره و هواتونو داره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه شرایط سنی به من بخوره همچنین رشته تحصیلی

هر وقت دفترچه اومد تو همین تاپیک یه ندایی بده

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی🌺🌺

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
تو گوگل میتونم اطلاع بگیرم رشته منمبرمیدارن؟

دفتر چه اش  هفته سوم شهریور گفتن میاد  

تو گوگل بزن دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال ۹۸  

...برا پارسال رو ببین  و معمولا رشته ها ثابته و یه وقت هایی چند تا رشته کم و زیاد میشه 

چه رشته های میتونن شرکت کنن؟

دفترچه پارسال رو ببینی میتونه کمک ات کنه  

معمولا رشته های روانشناسی و علوم تربیتی  و عربی  و تاریخ  و ....که برای معلم ابتدایی و دبیری باشه

یک سال تازه اگه خیلی فشار بیارم😐 تا چه سنی پذیرش داره؟

30 _ 35 

نمیدونم بگم ثبت نام کنی یا نه چون تا بیان اعلام نتیجه کنن تاریخ مصاحبه اعلام کنن و.... اگه ترم اخرت بود قطعی میگفتم ثبت نام کنی ولی دو ترم داری ایشالا سری های بعد شرکت میکنی