کسی بوده ده روز قبل از پریودی بی بی چکش هاله خیلی کم رنگ بیافته ؟با سه مارک بی بی چک مختلف روژانمدیکور و vivere یعنی میتونه برای هر سه تا مارک بی بی چک میتونه کادب باشه؟
لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
خانمی اگر پرولاکتینت بالانیست 3ماه از اول تا 15پریودیت پیاز درمانی کن تنبلی عفونت وکیست رحم از بین میبره
از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
ببین چهارده روز قبل از موعد تخمکگذاریه بعد چجوری یعنی چهار روز بعد از تخمک گذاریت بی بی چک داره نشون ...
نه هشت روز بعد از تخمک گذاری بی بی چک vivere گداشتم و هر سه تاش هاله کم رنگ انداخت و امروز دوازده روز بعد از تخمک گذاریه و ده روز قبل از پریودی نمیدونم شاید از امپول سینال افه
شما حساب کتابت اصلا خوب نیست ولی بارداری 😂😂😂😂😂دوازده روز بعد از تخمک گذاریتع امروز ۱۴ روز بعد ا ...
آره آفرین دوازده روز بعد از تخمک گداریمه و باید دو روز دیگه پریود بشم طبق تخمک گداری ولی طبق پریودی ماه قبل که بیست مرداد پریود شدم میشه ده روز قبل از پریودی بدبهتی من اینه که من پریودهام منظم نیستن که