2777
2789
عنوان

دلم پیش خواستگارم جا مونده

1598 بازدید | 120 پست

سلام بچه ها

دوستم منو برای داداشش معرفی کرد و پنج شنبه پیش همدیگرو از نزدیک دیدیم، اونجا حس خاصی نداشتم ولی اومدم خونه کلی به حرفاش فک کردم و یه جورایی حس کردم پسر خوبیه، پسره هم به نظر میرسید از من خوشش اومده. آخرش دوست پرسید نظرت چیه گفتم باید فکر کنم، اون گفت باشه بازم حرف میزنیم.

حالا هیچ خبری ازشون نیست، دلم گرفته😔😔

انتظار داشتم اگه پسره ازم خوشش هم نیومده بود لااقل دوستم محترمانه بهم میگفت که جور نشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هنوز زیاد نگذشته که.صبر داشته باش

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اگر ادامه هم پیدا کرد به هیچ ومه احساساتت رو وارد نکن قرار نیست بری عاشق بشی قراره بشناسی با یه جلسه خوب و بد هیچ بنی بشری مشخص نمیشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خوشش اومده نگران نباش.سال دیگه تاپیک دعوا و... می زنی  

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...