2777
2789

سلام مامان ها. من این ماه کلومفین خوردم. امروز روز چهارم تاخیر پریودم هست، بیبی گذاشتم منفی بود. یه هفته اس دل درد پریودی دارم که نشدم. ترشحات هم دارم. امروز از ظهر سینه درد گرفتم.. به شدت هم از نظر روحی بهم ریختم انگار غم عالم اومده توی دلم... نمیدونم کسی تجربه داره؟ ممکنه بیبی اشتباه باشه؟ این علائم از عوارض کلومفینه یا بارداریه؟

توکلت علی الله فهو حسبه

من ماهی ک کلومفین خوردم یه هفته عقب انداختم...دکتربراچی بت داد؟؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
من ماهی ک کلومفین خوردم یه هفته عقب انداختم...دکتربراچی بت داد؟؟؟

والا من رفتم دکتر گفتم میخوام سریع باردار شم خیلی طول نکشه. اونم گفت کلومفین بخور. شما هم همین علائم من رو داشتین؟

توکلت علی الله فهو حسبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من رفتم دکتر گفتم میخوام سریع باردار شم خیلی طول نکشه. اونم گفت کلومفین بخور. شما هم همین علائم ...

اوهوم...کلومفین نخورعزیزم کیست میشه امپول بزن...چن وقته اقدامی

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
اوهوم...کلومفین نخورعزیزم کیست میشه امپول بزن...چن وقته اقدامی

3 ماه هست عزیزم. من شاید 11 سال پیش یه بار کیست داشتم دیگه سابقه ی کیست ندارم یعنی بدون سابقه هم ممکنه کیست ساز باشه؟

توکلت علی الله فهو حسبه
3 ماه هست عزیزم. من شاید 11 سال پیش یه بار کیست داشتم دیگه سابقه ی کیست ندارم یعنی بدون سابقه هم ممک ...

کلومفین اگه نمیدونم چی نشه کیست میشه زیاداطلاع ندارم...امپول ک بهتره عزیزم.....کدوم شهری؟؟؟

کلومفین اگه نمیدونم چی نشه کیست میشه زیاداطلاع ندارم...امپول ک بهتره عزیزم.....کدوم شهری؟؟؟

والا دکتر گفت این ماه اگه نشدی بیا آمپول بزنم شما زدین تا حالا؟ من قم هستم

توکلت علی الله فهو حسبه
والا دکتر گفت این ماه اگه نشدی بیا آمپول بزنم شما زدین تا حالا؟ من قم هستم

من این ماه امپول میزنم عزیزم...اگه میتونستی بیای مشهدپیش همااسکوئیان خیلی خوب بود

من این ماه امپول میزنم عزیزم...اگه میتونستی بیای مشهدپیش همااسکوئیان خیلی خوب بود

ای جانم مشهد هستید؟ سلام ما رو به امام رضای مهربون برسونین خیلییییییییییی . من یه دختر دارم بارداری اولم اصلا سریع همون ماه اول شد بدون دردسر..الان نمیدونم چرا نشده متعجبم

توکلت علی الله فهو حسبه
ای جانم مشهد هستید؟ سلام ما رو به امام رضای مهربون برسونین خیلییییییییییی . من یه دختر دارم بارداری ...

شایدتنبلی تخمدان داری سونودادی؟؟؟قربونت اره عزیزم اگه لایق باشم حتما

شایدتنبلی تخمدان داری سونودادی؟؟؟قربونت اره عزیزم اگه لایق باشم حتما

بزرگواری عزیزم . چکاپ شدم کامل هم خودم و هم شوهرم دکتر گفت هیچ مشکلی نیست. ولی میدونی سنم 35 ساله شوهرم 37 سال گفتم لابد واسه سنمون هست

توکلت علی الله فهو حسبه
بزرگواری عزیزم . چکاپ شدم کامل هم خودم و هم شوهرم دکتر گفت هیچ مشکلی نیست. ولی میدونی سنم 35 ساله شو ...

ن عزیزم خوبه ک سنتون...سونوهم دادی؟؟

ن عزیزم خوبه ک سنتون...سونوهم دادی؟؟

اره والا سونو هم دادم. گفت همه چی خوبه. الان این ماه میشه سه ماه که اقدام هستم. تازه با کیت و دقیق روز تخمک گذاری و اینا هم اقدام کردیم.

توکلت علی الله فهو حسبه
اره والا سونو هم دادم. گفت همه چی خوبه. الان این ماه میشه سه ماه که اقدام هستم. تازه با کیت و دقیق ر ...

موعدت کیه الان؟؟؟