2777
2789

همسرمن مرد خوبیه بسیار چشم پاکه بااینکه زیاد با زنا سروکار داره , مهربونه, بد اخلاق نیست , خسیس نیست اما خیلی درونگراست 

اهل مهمونی نیست , هرروزاز ساعت ۳ تا شب توخونه جلو تلویزیون یا تو گوشی یه 

من هر روز خودم با بچه هام میریم یه سرخونه مادرم اینجا بعضی ها که از ابراز علاقه شوهراشون میگن دلم میخواد همسر منم اهل این رفتارا بود از یکنواختیش ناراحتم نمی دونم چکار کنم, دیگه عادت کردم به رفتارش اما چون ته دلم ادم خوش مشرب برام جذابتره گاهی دلم میگیره خصوصا توجمع کسی ما را ببینه نمی فهمه زن وشوهریم اووووف میترسم پسرامم عین باباشون بشن زناشونو غصه بدن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

😃

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم، داداش صداش میکنم به شوخی😂😂😂 درست نمیشن باید بسوزیمو بسازیم

چند سال ازدواج کردی , همش احساس تنهایی میکنم 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

یبار یکی به من و شوهرم گفت چقدر ساکتسد تو خونه هم همینید؟! 

بیرون که میریم مهمونی میریم کنارم نمیشینه حرف نمیزنه خسته شدم دیگه

تو رابطه هم همش من باید پیش قدم بشم

البته شوهر من برونگراست

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

آدم درونگرا سرشتش همینه. عوض نمیشه یهو

من و همسر‌م هم پیش روانشناس تست دادیم من برونگرا بودم ایشون درونگرا

اما‌ این ویژگی هایی که شما میگی رو نداره. اما خب مهمونی گذاشتن و بیرون هماهنگ کردن و برنامه دورهمی چیدن همیشه گردن خودمه. من هلش میدم به این سمت. اونم مخالفت نمیکنه معمولا

شمام اجازه بده توی روز یکی دو ساعت واسه خودش باشه تو تنهاییش. واسه بقیه ساعت ها خودت یه برنامه بریز

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

وای خدا....شوهر منم دقیقا همینجوریه حتی یه بار یکی از آشناهای دورمون گفته بود این زنشو نمیخواد...اینقدر ناراحت شدمممممم.به شوهرم گفتم همش تقصیر تویه که بقیه اینجوری فکر میکنن...مثلا خیر سرمون با عشق ازدواج کردیم

الهی......گاهی ... نگاهی....

انقد گفتیم بریم مهمونی و نرفته هم من هم بچه ها بی خیال شدیم کل روز تو حال خودشه ما هم دل داریم برنامه هم بریزیم که همراهی نمیکنه بچه ها بزرگتر میشن این خلا را ادم بیشتر حس میکنه ادم دلش میخواد دلش به شوهرش گرم باشه بچه که میره دنبال دغدغه خودش

بچه هام از اب و گل دراومدن وقت خالیم زیادتر شده ولی شوهرم جایی تو اینوقت نداره