2777
2789
عنوان

از چند سالگی به دختراتون اجازه اصلاح صورت و ابرو رو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 7063 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان ۲۳ سالمه فکر کنم دوم دبیرستان اینا بودم سیبیلمو میگرفتم و سوم چهارم صورتمو با کرم مو بر میگرفتم ولی ابرومو بعد کنکورم گرفتم🤔

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

سبیل چهارده سالگی برداشتم

ابروم پونزده سالگی فقط وسطش رو چون پیوندی بود خط و این چیزا ننداختم اصلاحم هنوز نکردم چون خیلی مو نداره صورتم

سبیل رو یروز گفتم مامان برام بر میداری گفت چرا که نه😂

ابروم رو حنابندون دختر عموم برداشتم

برا دخترمم بستگی داره به شعورش و اینکه چقدر موهای صورتش زیاد باشه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند
معمولا از ۱۳ سالگی منظورم سیبل ... وحتما باید پشت لب رو اصلاح کنن واقعا  قیافه دخترو زشت میکنه

مامانه من چرا نمیزاره

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

من ۲۰ سالم بود مامانم به زور برام وقت آرایشگاه گرفت.

میگفت صورتت بچه گونس حیفه خرابش نکن وقت برای صورت زنونه زیاد داری ولی به هر حال من قبول نکردم و رفتم ابرومو برداشتم.

آها بابام قبل اینکه بریم آرایشگاه میگفت نمیخواد ابرو برداری😐گفتم بیخیال الان پسرا هم برمیدارن دیگه😅

تا حالا موی پشت لب و صورت نزدم چون اصلا ندارم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نمیدونم واقعا 

ولی فک کنم هرزمان ک دیدم واقعا بزرگ شده و احتیاج داره تا مرتب ترو تمیز تر باشه 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

مامانم من نمیذاره ابروهامو بردارم دارم دیوانه میشم

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

اگه سیبیل داره زیاد از حالا بذار بزنه بعدا عکساشو ببینه ناراحت نشه من صورتم کم موعه ابروهامم باریک زیاد ب اصلاح احتیاج ندارم فقط پیشونیمو میزنم خواهرام ک مجرد بودن کل صورتشونو اصلاح میکردن 

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞