2777
2789

به دليل بيماري عفونت بعد از سزارين بستري شدم بعد از اتمام قرص ها دكتر گفت شير ميتونم بدم از روز اول تا ٧روزگي شير دادم بعد بستري شدم الان كه نوزادم ٢٠روزه چطوري شيردهي شروع كنم ايا ميگيره؟؟؟

من پسرم ۲۰ روزش بود یه هفته بیمارستان بستری بودم  شیرم اول کم شده بود بعدش خشک شد .قرص شیر افزا خوردم روزی ۳ تا هر روزم سوپ یا ابگوشت می خوردم مایعاتم زیاد خوردم شیرم برگشت البته پسرم سینه مو می گرفت فقط شیر نداشتم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم ۲۰ روزش بود یه هفته بیمارستان بستری بودم  شیرم اول کم شده بود بعدش خشک شد .قرص شیر افزا ...

سلام ببخشيد ميشه از اول توضيح بديد چكارهايي كرديد؟ و اين كه كاملا خشك شده بود

سلام ببخشيد ميشه از اول توضيح بديد چكارهايي كرديد؟ و اين كه كاملا خشك شده بود

سلام عزیزم من یه هفته بیمارستان بستری بودم عمل سنگ صفرا داشتم پسرم ۲۰ روزش بود پسرم روزی یه دفعه شیر خودم وتو بیمارستان می خورد  البته شیر خشکم تو خونه بهش می دادن.وقتی مرخص شدم شیرم کم بود ولی بود چند روز بعد مرخص شدنم بچم خیلی بی قراری می کرد دیدم اصلا شیر ندارم هر چی سینمو فشار می دادم دریغ از یه قطره .مامانم هر روز برام یا آبگوشت می آورد یا سوپ .مایعات ،ابمیوه هم طبیعی هم ازاین پاکتیا،هم شربت ،زیاد می خوردم تو کل روز .قرص شیر افزا از داروخانه گرفته بودم کپسول گیاهی بود روزی ۳ تا می خوردم بعد غذا . کم کم شیرم بر گشت .البته پسرم با اینکه شیر نداشتم سینمو  می گرفت .عزیزم در کل چیزای ابکی ولی مقوی زیاد بخور الان فصل هندوانه ست هندوانه هم شیر رو زیاد می کنه زیاد بخور .من خودم الان دخترم دو ماهشه وقتی هندوانه می خورم شیرم خیلی خیلی زیاد می شه طوری که سینه هام درد می گیره .امید وارم تونسته باشم کمکت کنم 🌷😊

سلام عزیزم من یه هفته بیمارستان بستری بودم عمل سنگ صفرا داشتم پسرم ۲۰ روزش بود پسرم روزی یه دفعه شیر ...

مرسي عزيزم انشالا هميشه خداوند حافظ خودت و فرزندت گلت باشه

منم دخترم 27 روزش بود چهارروز بستری شدم بخاطر عفونت الهی بمیرم اون چهارروز بوم اصلا شیر خشک نمیخورد ...

اخه بچه من زمان بستري شيرخشك خورد و الان شيرم بسيار كمه و سير نميشه ميترسم ديگه شير خشكي بشه

اخه بچه من زمان بستري شيرخشك خورد و الان شيرم بسيار كمه و سير نميشه ميترسم ديگه شير خشكي بشه

خب شیر داری عزیزم !خودت تقویت کن شیرت زیاد بشه 

نه ان شاالله کم کم بخوره زیاد میشه.برای منم کم شده بود بعد خوب شد

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

من بعد زایمان دومم بجای شیر از سینه هام سه روز فقط خون میومد زن داداشم میومد به بچم شیر میداد ومابینش هم شیر خشک میدادم  اینقدر غصه میخوردم چون میگفتن خیلی نمونه ی نادریه اگه تا یه هفته تبدیل به شیر شد که شد وگرنه دیگه ندوش چون دیگه شیر نمیشه

لیوان لیوان خون میریختم بیرون

فکر کن از بالا وپایین خون بدنم کم میشد😢😢😢

تا اینکه بعد سه روز خداروشکر کم کم تبدیل به شیر شد یعنی دق کردم چون اصلا دوست نداشتم بچم شیرخشکی بشه