2777
2789

بچها ما تو ی ساختمون زندگی میکنیم ۴ طبقست طبقه ۴ خودمونیمم اول دوم پدرشوهر و بردارشوهزمم هستن. سوم هم مستاجر

من پسرم دوسالشه پسر ارومیه اون روز ه دربی بود پسرم تو خونه راه میرفت یهو دیدم  طبقه سوم بشدتی در خونه بست که منو شوهرم پریدم بیرون فکر کردیم چیزی منفجر شد بعد چتند دیقه دیدم پسر مستاجرمون فحشای رکیک میده خیلی بده پسره ۲۳ سالشه . من حسم  همون لحظه بهم گفت که بخاطر پسرمه . امروز مادرش اومد بالا وسیلمو بهم بده. برگشتم بهش گفتم اونشب چیشد گفت اره بخاطر شما پسرم درو محکم بست  من گفتم  اون فحشا با ما بود؟ چیزی نگفت گفت نه با من بود

حالا من حرفم اینه امشب ب شوهرم بگمم ؟؟ بره با بابا پسره حرف بزنع؟ یا نه؟ اخه پسرممم فقط داشت راه میرفت این حقشو نداشت این فحشا بهمون بگه 

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دلت میخواد فک کنی به تو فحش داده؟؟؟ 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چن ربطی ب دربی داشت م‌گه روز دربی پسرت اولین بارش بود راه میرفت

اخه مامانش گفت بخاطرر شما درو اونجوری بست بخاطر دربی اعصابش یهم ریخته بود پسرتم راه میرفت خونه این عصبی تر شد

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

بخاطر راه رفتن بخواد فحش بده ک باید همه عالم بخاطر راه رفتن طبقه بالاییشون فحش بدن

ربطش ب دربی چیه حالا

شاید بخاطر دربی هیجانی برخورد کردین اونام اذیت شدن ک بازم باید میومدن بالا اخطار میدادن نه فحش

بخاطر راه رفتن بخواد فحش بده ک باید همه عالم بخاطر راه رفتن طبقه بالاییشون فحش بدن ربطش ب دربی چیه ...

نه نه  اون بخاطر دربی عصبی بود  پسرمم راه یرفت خ نه عصبیش کرد تلویزیون ما روز دربی خاموش بود اصن. 

من حرفم اینه  بچه تو خونه راه نره چکار کنه؟ بعد ی فسقل برگرده فحش بده ب ما ادم تا فی خالدونش میسوزه

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
چون بخاطر ما اونجوری درو بست و ب ما فحش داد 

شایدم تیمش باخته بود و عصبانی بود

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
دربی استقلال پرسپولیس؟ احتمالا تیمش باخته اعصبانی بوده اگه ب خاطر راه رفتن فحش داد باید همسایه بالا ...

همون مامانش گفت عصبیه پسرمم‌ همش غر میزنه بچتون راه میره بازی میکنه اون روزم دربی بود عصبی شد چنین کاریکو کرد.. بنظرت ب همسرم بگم. ؟

❤یه پسر دارم شاه نداره❤