2777
2789
عنوان

خیاطی

526 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها چن روز پیش رفتم پرسیدم اموزشگاه یه میلیون ونیم مبخواد تا دوره خیاطی و اونجا بگذرونم مانتو دوزی و اینا بعد اومدم نزدیک خونمون یه خانمه هست خیاطه بش گفتم امپزشم داری گف اره بدون الگو یاد میدم دو میلیون و نیم درمیاد به نظرتون ارزش داره من این همه خرج کنم فقط میخوام یاد بگیرم برای خودم بتونم مانتو اینا بدوزم 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

اگه علاقه داری، حوصله هم داری بنظر من خوبه. من خیلی دوس دارم ولی حوصلم خیلی کمه متاسفانه.

فنی حرفه ایا خوب آموزش نمیدن؟ اونجا هزینش کمه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم چرا از آموزش مجازي استفاده نميكني ؟ هم بصرفه تر هست هم رفتن و آومدن نداره و اينكه فيلم هاي آموزشيش هميشه هست و ميتوني استفاده كني

من مجازي يادگرفتم چيزي از خياطي بلد نبودم الان خودم لباس خودمو ميدوزم

برو آموزشگاه بهتر یاد میدن

اموزشگاه با الگو یاد میدن بدون الگو بهتر نیست؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
اگه علاقه داری، حوصله هم داری بنظر من خوبه. من خیلی دوس دارم ولی حوصلم خیلی کمه متاسفانه. فنی حرفه ...

اره دلم میخواد یاد بگیرم اموزشگاه خوبع ولی با الگو هست این خانمه بدون الگو یاد میده بدوزی

عزيزم چرا از آموزش مجازي استفاده نميكني ؟ هم بصرفه تر هست هم رفتن و آومدن نداره و اينكه فيلم هاي آمو ...

سلام میشه بگی از کجا بایدپیدا کنم این اموزش مجازی و فیلماشو؟

من دارم خیاطی به روش گرلاوین یاد میگیرم باالگوئه... بدون الگو خیلی سخته با الگو راحتتره

حضوری میری؟

سلام میشه بگی از کجا بایدپیدا کنم این اموزش مجازی و فیلماشو؟

هم اينستا هست هم تلگرام سرچ كن آموزش مجازي خياطي 

من دوره را با خانم ساغري رفتم عالي بود كانالشو متاسفانه يادم نيست 

یه کانال بهت بدم میتونی یادبگیری  تلگرام داری

العععهعععععع میتونم خوب یاد میده؟؟