سلام دوستان، من بچه ام تا1سال ونیم شیرخشک نان میخوردکنارش شیرخودمم بهش میدادم چون شیرم آبکی بود.برای همین کنارش شیرخشک نان هم میدادم هردورومیخوردالان تا1ونیم که بودشیرخشک اصلالب نمیزنه فقط غذامیخوره تاحالاامتحانم کردم که شیرروبانبات بجوشونم بدم بخوره اوایل میخوردوالان هرکاری میکنم نمیخوره حتی توی لیوان یاشیشه شیرخودش هم امتحان کردم نمیخوره خودمم شیرم خشک شده به نظرتون چطوری بهش بدم که بخوره؟!
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو شیرش یکم بستنی حل کن بریز تو شیشه وقتایی که داره گرسنه میشه بزار دم دستش مثلا رو میز برو دنبال کارت.خودش برمیداره امتحان میکنه.فقط شاید یکم زمان ببره.پسر من دو ماه طول کشید تا به آپتاکید راضی شد
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️