2777
2789
عنوان

کمک دوستان بچه ام اصلاشیرپاستوریزه نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست
منم دیگ خسته شدم دخترم 20 ماهشع میخوام ازشیر بگیرمش اصلا شیر نمیخوره داغ نیمنم سرد میدم توش مغز و مو ...

میفهمم چی میگی عزیزم واقعاسخته منم همین حال ودارم😪

مهدیارعزیزم،نفس مامان، عاشقتم  
خالیم نمیخوره اخه موندم ازشیر بگیرمش شبا چی بدم بخوره

روزای اول یکم با شکر شیرینش کن

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم از ۱۴ ماهگی به شیر لب نزد.نه شیر خشک و نه پاستوریزه

به دکترش گفتم نمیخوره گفت چرا اصرار داری شیر بخوره‌؟هر روز بهش بستنی و ماست بده.بهش کشک و دوغ کم نمک و اینا بده

گفت یه لیوان ماست اندازه یه لیوان شیر کلسیم داره

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
زیاد سخت نگیر پسر منم تا یک سال و نیم نمی‌خورد .الان هر وقت بریم فروشگاه تا من خریدامو کنم اون یه دو ...

باشه گلم اینم امتحان کنم ببینم شایدانشاالله خورد

دختر منم از ۱۴ ماهگی به شیر لب نزد.نه شیر خشک و نه پاستوریزه به دکترش گفتم نمیخوره گفت چرا اصرار دا ...

خب مهدیارخداروشکرماست ودوغ رودوست داره باغذابهش بدم 

گرفتم ازداروخونه اونم نمیخوره کلاازشیرخشک وشیربدش اومده

تو شیرش یکم بستنی حل کن بریز تو شیشه وقتایی که داره گرسنه میشه بزار دم دستش مثلا رو میز برو دنبال کارت.خودش برمیداره امتحان میکنه.فقط شاید یکم زمان ببره.پسر من دو ماه طول کشید تا به آپتاکید راضی شد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خالیم نمیخوره اخه موندم ازشیر بگیرمش شبا چی بدم بخوره

من بهش شبا شربت شیره انگور میدادم ناچارا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
 شیر انگور دارم نمیخوره. چجوریه؟ میخابید تا صبح

شربتشو درسا کردی رقیق و کم شیرین؟ نه بابا سه ماهه از شیر گرفتم هنوزم بیدار میشه ولی دیگه شیرخشک میدم شبا

شربتشو درسا کردی رقیق و کم شیرین؟ نه بابا سه ماهه از شیر گرفتم هنوزم بیدار میشه ولی دیگه شیرخشک میدم ...

شربت نیس یه شیشه شیره انگور داریم ولی از شیرینیجات بدش میاد لب نمیزنه

شربت نیس یه شیشه شیره انگور داریم ولی از شیرینیجات بدش میاد لب نمیزنه

تو آب ولرم یه قاشق کوچیک حل کن بریز شیشه ببین میخوره.منکه اون دوران پرم درومد