2777
2789
عنوان

دزدی و جبران

207 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۵۰ ملیون طلا ازم دزدیده شده شوک بزرگی برام بود چون کل داراییم بود الان میخام یجوری بتونم جبرانش کنم اگه سهام عدالتمو بفروشم با پولش میتونم کاری بکنم؟ ک طی یکسال بتونم طلاهامو بخرم؟پیشنهادی  چیزی  ندارید،؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک قبلم هست عزیزم انگار دود شده رفته هوا

معلومه دیگه شوهرت برداشته احتمالن میخواد بهت شوک بده دیگه اینکارو نکنی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
معلومه دیگه شوهرت برداشته احتمالن میخواد بهت شوک بده دیگه اینکارو نکنی

اخه اصلا همچین شخصیتی نداره نمیتونم باور کنم بشینه عذاب کشیدن منو ببینه و دم نزنه و از طرفی هم آبروش بره اگه میگفت بده بفروشم من میدادم بهش خودشم‌میدونه

شوهرت احتمالا یه چولی لازم داشته یا بدهی داشته شما خبرنداشتین مجبور شده برداره 

وضع مالیش خوبه خیلی دوس دارم باور کنم اون برداشته اما میدونم لز حایی ک فکرشو نمیکنم رفته

وضع مالیش خوبه خیلی دوس دارم باور کنم اون برداشته اما میدونم لز حایی ک فکرشو نمیکنم رفته

اخه کسی جزاون نمیتونه برداشته باشه ماشینتون دزدگیر داره کسی نمیتوته بازش کنه توراهرو خونه هم که کسی میومد متوجه میشدین

اخه کسی جزاون نمیتونه برداشته باشه ماشینتون دزدگیر داره کسی نمیتوته بازش کنه توراهرو خونه هم که کسی ...

اره همینجوره واقعا دزد اگه غریبه بود با کیفم میبرد  ن ک طلا رو از جعبه در بیاره و ببره

اخه اصلا همچین شخصیتی نداره نمیتونم باور کنم بشینه عذاب کشیدن منو ببینه و دم نزنه و از طرفی هم آبروش ...

نه عزیزم نه اینکه فروخته باشه یا چی 

ولی حسم میگه پیدا میشه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)