2777
2789

شیرینی خامه و موز و غذای فراوان 

چشم خوردم از غذا افتادم😐😒

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک هفته خودمو بستم به معجون و مغزیجات و غذای خوب ولی تاثیری ندیدم 

بعد یه دوماه تاثیر میکنه نه یه هفته ای ک

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

من قرص مخمرابجو خوردم کلی مکمل و ویتامین و زینک اشتهام بهتر شد ولی وزنم زیاد نمیشه .میخام صورتم پرتر شه ولی هرکاری کنم نمیشه

ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخرهفته دوم قشنگ همه میگفتن چکارکزدی صورتت یهوچاق شده عالیه زیر بیس تومنه داروخونه هست ویتامین ب aوeداره همراهشم فرفولیک بخور اهن خارجی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

سلام اول کمبود اهن و ویتامین دی رو جبران کردم.دکتر بهم سرم اهن داد و امپول ویتامین دی.بعدش اشتهام بهتر شد،بعدم پودر جنسینگ دارم یمخورم اشتهارو زیاد میکنه فک نکنم عوارضم داشته باشه نمیدونم البته چون تازه شروعش کردم ولی داره خوب جواب میده.همزمان برنامه کالری شمار زیره رو ریختم و مقدار کالری رو ک نیازه برا اضافه شدن وزنم بهم نشون میده و من هرروز دارم همون قدر غذا میخورم.قبلا ک جنسینگ نخورده بودم اصلا نمیتونستم بخورم انگار رو معدم انباشته میشد ولی الان هی غذام هضم میشه راحت .البته این نظر من بود.رو من ک این فقط وزنمو تغییر داد.شما هم راجبش حسابی تحقیق کنید اگر ب نظرتون خوب بود و ضرر نداشت استفاده کنید.اگه ب نطرتون مضره نه.موفق باشی دوست عزیز.

شب قبل از خواب و صب ناشتا این دستور رو که میگم امتحان کن تو هفته اول تاثیرشو می بینی و هرچی بیشتر ادامه بدی وزنت بیشتر میشه

یه لیوان شیر رو گرم کن زیاد داغ نشه یه زرده تخم مرغ رو بش اضافه کن و خوب هم بزن دو قاش شیره انگور هم بش اضافه کن برای اینکه بوی تخم مرغ گرفته شه یه کم گلاب یا وانیل اضافه کن هیییچ بویی نمیده عالیه عالی واقعا روی وزن خیلی تاثیر داره فقط یه نکته حتما باید شیر رو گرم کنی. انشاالله که نایجه میگیری