2777
2789
عنوان

خدایا صدای منو می‌شنوی

84 بازدید | 13 پست

خدای خوبم منم دوست دارم ازدواج کنم دوست دارم مثل بقیه مادر بشم مادر بودنو احساس کنم پس چرا نوبت من نمیشه خدایا چند ساله مگه من چ کاری کردم چه گناهی کردم که سزاوار اینهمه انتظار شدم اینهمه دلشکستگی . خدایا تو ببخش اگه دلیو شکوندم . خدایا تو ببخش اگه به درگاهت بد کردم . خدایا تو ببخش اگه حق و دین کسی به گردنمه . خدایا تو ببخش اگه ناشکری کردم . خدایا تو ببخش اگه بندتو ناراحت کردم . خدایا تو ببخش ببخش ببخش خدا تورو به حسینت ببخش خدایا دیگه حتی نای دعا کردنم ندارم . خودت برام دعا کن خودت برام رقم بزن خدایا من خستم خیلی خسته شدم آخ از انتظار ... .

میشه برام دعا کنید برام طلب بخشش کنید 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

چند سالته؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه گناه میکنن ازدواجم میکنن بچه هم میارن ، 

😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عزيزم اين روزها واقعا آمار ازدواج كم شده و خيلي از دخترا موقعيت ازدواج رو ندارند 

سعي كن تو كار و شغلي كه داري بهترين باشي ،تو جامعه در عين حفظ حجب و حيا با ديگران مراوده داشته باشي تو مهموني ها و مجالس شركت كن ...

و خيلي هم به يه موضوع فكر نكن ،رهاش كن تا خودش سراغت بياد 

یک چندسالته .و اینکه غیر ازدعا خودت کاری میکنی ب چشم بیای یا مث قدیم نشستی طرف بیا برا پسرش بگیرتت.ت ...

عزیزم تو اجتماعم تو چشمم همه هم انگشت میذارن رو من همه با هم انتخابم میکنن دعوا هم میشه ولی متاسفانه ازدواجم هربار بهم میخوره و جور نمیشه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
یک چندسالته .و اینکه غیر ازدعا خودت کاری میکنی ب چشم بیای یا مث قدیم نشستی طرف بیا برا پسرش بگیرتت.ت ...

من کلا تو چشم بودم همیشه ⁦☺️⁩ولی هیچی به هیچی 🤣

خیلی زبر و زرنگم ولی افسوس البته همون بهتر نیاد دلم می لرزه یه وقت 🤣زوده هنوز 🤣

من که فکر میکنم بختم همین بوده...هرکاری کنم عوض هم نمیشه 😊
اینهمه گناه میکنن ازدواجم میکنن بچه هم میارن ،  😐

در مورد امضات 

آخه وقتی در مورد غم هات نگی ، فکر میکنن خیلی خوش به حالتون هیچ مشکلی نداری باعث میشه حسادت کنن و چشم هاشون بگیره ادمو...

من که فکر میکنم بختم همین بوده...هرکاری کنم عوض هم نمیشه 😊