2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بیااااین

3244 بازدید | 28 پست

20هفته ام، عاااااشق سبزی خوردنم، اما اتقدر میگن ریحون بده،شاهی بده نعنا بده... کلافه شدم، از اول بارداریم لب ب سبزیجات نزدم از ترسم، کیا تو بارداریشون سبزی خوردن میخوردن و نی نیشون سالمه؟ بهم بگین میزانشم لطفا 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعنا اول بارداری ممکنه بد باشه

منکه همه سبزی هارو میخورم و زیاده روی نمیکنم مثلا اوناکه میگن بده رو کم میخورم

اتفاقا ریحون خیلی میخورم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من که هنوز بچه دارنشدم ولی مامانم میگفت سرمنوداداشم مشت مشت سبزی خوردن میخوردخداروشکرماسالم هستیم اتفاقاسبزی خوردن برای پرپشتی موبچه عالیه

دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩

عزیزم‌ مگه چقدر می خوای بخوری که مضر باشه کم بخور چیزی هم نمیشه

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
منم هویج میخورم ولی میگن بده ☹

میگن اب هویج جگر عسل باعث سقط بچه میشه

دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩

گلم هیچ بدی نداره اتفاقا خیلیم خوبه سبزی تازه من واسه بچه اولم بدون سبزی اصلا غذا نمیخوردم الانم باز باردارم خیلی میخورم مشکلی هم پییش نیومده

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه