2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم، داشتم تو نت راجع به اولاپلکس سرچ میکردم که اینجا رو پیدا کردم من راجع به اولاپلکس تحقیق کردم چون خودم میخواستم موهامو دکلره کنم فقط از آسیب دیدن موهام میترسیدم، من آلمان زندگی میکنم، چند تا آرایشگاه تو شهرهای مختلف سر زدم، در نهایت یه آرایشگر راهنماییم کرد، اول عرض کنم که اولاپلکس با یک بار استفاده جواب نمیده، و واسه ترمیم موهای آسیب دیده استفاده میشه که خودتون به راحتی تو خونه میتونید استفاده کنید، متاسفانه بازار باز کردن عادت آرایشگرای ماست که درست راهنمایی نمیکنن. 4بار تو هفته باید مایع اولاپلکس رو استفاده کنید من میتونم از اینجا بخرم و براتون بفرستم اگه تعدادتون زیاد باشه، تو سایتها هم سرچ کردم و حتی تماس گرفتمو پرسیدم متاسفانه گرون میفروشن اگه مایل به خرید هست میتونم کمکتون کنم
دوستان عزیز من یک ماه پیش در کانادا توسط آرایشگاه ار olaplex استفاده کردم. نتیجه عالی بود.موهای من در ایران به دلیل دکلره سوخته بود. بعد از استفاده از این محصول موهام نرم و عالی شده.

سلام دوستان

من چند وقت پیش تو المان از محصولات اولاپلکس استفاده کردم و نتیجه عااااااالی بود ... از اون جایی که میدونم ما خانوما چقدررررر رو موهامون حساسیم و ماشالا تو ایران با قیمتای عجیب بالا این محصولاتو میفروشن اگه بخواین میتونم براتون از خود سایت اولاپلکس سفارش بدم و برای چند ماه دیگه که برمیگردم ایران براتون بیارم.. قیمتی که تو خود سایتش زده 28 دلاره... دیگه شما ببینید که تو ایران چه بازار سیاهی راه انداختن.. اگه خواستین به شماره 09212568074 تل.گرام پیام بدید😍😍

من روی موهای مادرم استفاده کردم و جواب داد

موهاشون خشک و شکننده بود خیلی، ولی با وجود اینکه به پایه بالا رسوندم الان خیلی نرم و لطیف شده...

البته از شامپو و ماسک موی مناسب استفاده می کنه، شما اگر از مواد شیمیایی مناسب استفاده نکنید هر ماده ای روی سرتون بعد یه مدت پاک میشه و درمان بی درمان!