2777
2789
عنوان

جاری و مادرشوهر😄

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 39 پست
عزیزم اگه میتونید خونه رو دو قسمت کنید یه قسمت برای مادرشوهر خواهرشوهر درست کنید به هردو خونه راه با ...

اگر نقشه خونه اینطور درست کنن عالیه . هم سهم خواهرشوهر جدا میشه. هم اسایش استارتر برقرار . میشه. از طرفی بچه های جاریش خونه مادربزگشون هر موقع دوست دارن میرن. ولی خونه عموشون نه و مستقل هست.

بنظرم‌راه رو بگیر بجای اینکه حرص بخوری انقد..بعدم هروقتی نیاز شد کسی بیاد پیش مادرشوهرت از راه در می ...

منم همین فکرو میکنم.عاخه چنددفعه ای که خیلی حالش بد بود با اینکه من بچم زیر یکسال بود دائما دور کارا بودم و اونا خیلی کم میومدن در حدی که بش سربزنن و تو اون حین اگه کار کوچیکی بود میکردن.

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه میتونید خونه رو دو قسمت کنید یه قسمت برای مادرشوهر خواهرشوهر درست کنید به هردو خونه راه با ...

خونه اونقدا هم بزرگ نیست و حالا شوهرم چون مغازه داره میخواد قسمتی از خونه رو یه مغازه بزنه و این چیزی که گفتید امکان پذیر نمیشه

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
خونه اونقدا هم بزرگ نیست و حالا شوهرم چون مغازه داره میخواد قسمتی از خونه رو یه مغازه بزنه و این چیز ...

پس خودتون باید مدیریت کنید. و با جاریتون در این مورد خواهرانه تذکر بدید. بگو این مادر و دختر سر منن وقتی بچه ها هم میان واقعا زندگیم بهم میریزه و اسایش ندارم. تا وقتی حالشون خوبه روز در میون بهش سر بزنید. وقتی هم حالش خوب نبود به هم کمک کنیم. 

در نبند فعلا یه کمد یا وسیله بذار پشتش که نتونن بیان خونه ات درموقع ازوم بازش کن حریم خصوصی ات بهشون ...

چون شوهرم مسئولیتشونو پذیرفته نمیشه که این روشو اجرا کنم.اونا هم یگماهه که سریه موضوع الکی قهر کردن و فعلا که رابطه ای نداریم

منم همین فکرو میکنم.عاخه چنددفعه ای که خیلی حالش بد بود با اینکه من بچم زیر یکسال بود دائما دور کارا ...

بنظر خودم حرص خوردن بدترین چیزه آدم همش حرص مزاحمتای بچه های بقیه رو بخوره اونا هم ک عین خیالشون نیس...عزیز جاریت که میگی راه مشترک هم که دارین کم میاد کمک بکنه فقط بچه هاش سربارن..اینجوری اگه راه مشترکو ببندی اگه هم کمکمت نیان ولی دیگه حریم خصوصیتو داری آرامشتو داری نمیتونن انقد مزاحمت بشن..ان شالله که خدا تنتو سالم نگه داره کارت خییلی ثواب داره خدا صبرو آرامشتو زیاد کنه

دوستم میشه لطفا واسه شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی!!
چرا نگهداری رو نوبتی نمیکنی  مادر و خواهر شوهر تو هست برا جاریت نیست اگه بخاطر سهم خواهرشوهرت ...

شوهرم مسئولیتشونو پذیرفته.البته من کلا سه جاری دارم.ولی در حد مهمانی میان و میرن.

من 22سالمه

بنظر خودم حرص خوردن بدترین چیزه آدم همش حرص مزاحمتای بچه های بقیه رو بخوره اونا هم ک عین خیالشون نیس ...

اره من سه ساله که ازدواج کردم اصلا ارامش ندارم.و تمام وقت هعی حرص کاراشونو میخورم بنظرم اگه راهو بگیرم حداقل یکم اروم میشم.

بچه ها و عروسای دیگش هم اگه بخوان کمک کنن میتونم از در حیاط بیان کمک کنن و برن