2777
2789
عنوان

امسال پسرم باید بره پیش دبستانی ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 50 پست

منم پسرم دوم مرداد 94دنیا اومده اما تصمیم دارم سال دیگه بفرستیمش پیش دبستان.هم ب خاطر کرونا.هم اینکه جثه کوچولویی داره میخوام بزرگ بشه.

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پسر من متولد95 هست باید سال دیگه بره؟ چه زود بزرگ شد....

اره عزیزم اگه نیمه اولی هست ک امسال باید اول بره

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم
منم میترسم ببرم موندم چیکار کنم...میگن اگه مدرک پیش دبستانی نداشته باشه اول ثبت نامش نمیکنن نمیدم را ...

من رفتم یکی دوتا دبستان پرسیدم گفتن اجبار نیست پیش دبستانی اونم تو این وضعیت.

منم قصد دارم خودم تو خونه باهاش کار کنم.از طرفی هم میترسم زده بشه از درس و مشق سال بعد

برو کتاب فروشی ها اینقدر هست..منم پسرم پیش هست..میخام خودم باهاش کار کنم..سلام پیش دبستانی ها تعریفشو زیاد شنیدم..هنوز نخریدم..باید برم ببینم کدوم اموزشش بهتره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

من که ثبت نامش کردم اگه وضع خوب نباشه اصلا کلاس برگزار نمیشه که

خوب یک عالم بیخودی باید پول شهریه داد،چه کاریه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

من دخترم از ۳ سالگی مهد قران رفته بود 

خیلی از همکلاسیاش اون موقع نرفتن پیش دبستانی ولی از آموزش و پرورش پرسیده بودن که وقتی بخوان برن کلاس اول تو آموزش و پرورش یه آزمون کوچولو بدن 

اول از آموزش و پرورشتون بپرس بعد کتاباشو از کسی بگیر 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
برو کتاب فروشی ها اینقدر هست..منم پسرم پیش هست..میخام خودم باهاش کار کنم..سلام پیش دبستانی ها تعریفش ...

ممنون ک گفتی خواهر

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم