2777
2789
عنوان

شوهرم میگه الان بچه نمیخوام

2299 بازدید | 137 پست

نزدیک به ۳ساله عروسی کردیم میگه شرایط اقتصادی خرابه بچه نمیخوام فعلن،به شدت عاشق بچه ایم جفتمون اما برای گرونی میگه نمیخوام بچه چجوری رازیش کنم؟کسی هست شوهرش بچه نمیخواسته رازیش کرده؟

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن همین خب نمیخواد فقط چندبار بهش بگو درسته از نظر اقتصادی میگی منم میخوام اتمام حجت  کنم فردا سنم بالاتر رفت   پیشگیریم بیشتر شد زمان برد برای بارداریم نیای چیزی بگی 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

راس میگه دیگه همسرت من جاریم ۵ساله ازدواج کرده بجه نیاورده شوهرش میگه ن اون بچه اینده میخواد بااین مملکت باید خودمونو جمع کنیم بعد منم ۶ ماهه ازدواج کردم تا ب ثبات مالی خوب نرسم بچه نمیارم 

راضی    

باش غلط املایی نخواستم بگیرین مشورت خواستم

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

حق داره واقعا تو این شرایط ریسکه

بذار اوضاع بهتر شه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

راس میگه دیگه همسرت من جاریم ۵ساله ازدواج کرده بجه نیاورده شوهرش میگه ن اون بچه اینده میخواد بااین م ...

این مملکت شاید ادم هیچ وقت به ثبات مالی خوب نرسید اون وقت چی؟

حق داره واقعا تو این شرایط ریسکه بذار اوضاع بهتر شه

اگه بخواییم وایسیم تواین مملکت اوضاع خوب بشه یک قرن طول میکشه

راس میگه دیگه همسرت من جاریم ۵ساله ازدواج کرده بجه نیاورده شوهرش میگه ن اون بچه اینده میخواد بااین م ...

من شرط بچه دوم آوردن اینه که برای بچه اولم خونه بخریم.تو این اوضاع اقتصادی واقعا هزینه ها سنگینه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اصرار نکن عزیزم چون بچه واقعا ب شرایط مالی مناسب احتیاج داره هم برا آرامش خودتون هم برا آسایش بچه تو ...

خب ماوضعمون اونقدر بدنیست میتونه یه زندگی خوب بربیادولی قبول نمیکنه