2777
2789

سلام چند وقت پیش از دوستم شنیدم که لوله خونشون گرفته بوده و فاضلاب بالا زده از قسمت سرویس بهداشتیتون (توالت فرنگی گرفته بوده) بعد زنگ زده یکی اومده که لوله رو باز کنه. سرویسکار لوله بازکنی که اومده بوده بازی درآورده و گفته نمیدونم باید سه نظام بزنم دستگاه فلان بزنم و خلاصه اینکارو کرده قیمت رو ببره بالا. وقتی دوستم گفت چقد داده تا راضی بشه شاخ درآوردم. گفت 1 میلیون و 500 هزار تومان داده تا از خونشون بره.

ادم میترسه این چیزا رو میشنوه. یکی از توالت های ایرانیمون تو ساختمونمون گرفتگی جزئی داره مرددم زنگ بزنم کسی بیاد یا نه اگه کسی جایی که تو تهران مناسب هست رو میشناسه لطفا بگه من استفاده کنم و قیمت های معقولی داشته باشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید به یکی دیگه میگفته بیاد ببینه جقدرشده نخوره الهی

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

وای اره ما هم زنگ زدیم یارو گفت ۵۰ اومد گفت نه سه نظام میخواد گفتیم بزن گفت هر دفعش ۲۶۰ تومنه یه بار زد گفت نه باز نشد دو بار دیگه میخواد من خیییلی حس شیشم قویه گفتم برو کنار ببینم اب ریختم با فستر دیدم رفت گفتم تو دزدی و اینا با شوهرم گفتیم شما کلاه برداری ۲۰۰ دادیم انداختیمش بیرون کثافتو خییییییلی حروم زاده ان

همه چیز ده برابر شده الا دستمزد این بیچاره ها؟!

مردم همیشه به دستمزد دادن عاجزن والا انقد کار کثیفیه که حداقل کثافت کاریش به پولی که میگیره بیارزه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

مثل توالت ما. 

شوهرم ز زد بهش گفت چقدر میای توالت باز کنی  گفت 300.

شوهرم گفت اووو چ خبره.تخفیف بده.گفته اقا شما بهت پونصد بدن میای توالت خالی کنی؟😀شوهرمم گفته نه.

گفته پس دیگه هیچی نگو.

شوهرم تو عمرش اینجور قانع نشده بود. 😀😀

ی همیشه تعلیق   
همه چیز ده برابر شده الا دستمزد این بیچاره ها؟! مردم همیشه به دستمزد دادن عاجزن والا انقد کار کثیفی ...

نه عزیزم حرف بیچاره ها بیس دزدن زنگ میزنی میگه میشه ۵۰ تومن میان میگه این نیاز به سه نطام داره هر کدوم ۲۵۰ تومنه در صورتی که سه نطام همون دستگاهس که میره تو لوله رو باز میکنه یه بار میندازه نیگه وا نشد ۴ بار میندازه دهن پول یارو سرویس میکنه میگه وا شد در ثورتی که اولین بار باز شده داره گولت میزنه خییییلی حرومزاده ان

یا دوستت خیلی چاخان کرده.

یا طرف ساده گیرش اورده.

وگرنه  تهدیدش میکرد با پلیس.حتما ب نرخ واقعیش راضی میشد.

اخه چ خبره یک و نیم. 

توالت ملکه  الیزابت رو ک وا نکرده 

ی همیشه تعلیق   
همیشه قبل هر کاری مبلغ رو تعیین کنین

اول ی مبلغ ناچیز میگن 

بعد میان میرن اون تو میگن با این فنری ک زدم وا نشد 

باید شاه فنر بزنم  بعد اونو میزنن میگن بازم وا نشد باید فلان بزنم 

انقد اینجوری میگن قبمت رو خیلی بالاتر از مبلغی ک تعیین کرده میرسونن