الان ۴۰ ساعتی از آمپولم میگذره ولی از علائم تخمک گذاری خبری نیس ممکنه آزاد نشن؟؟
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨👩👧
عزیزم ازاد میشه امپول قوی هستش.... ولی اینکه دفعه اول جواب بگیری کمه باید چند دوره بده بهت ...
دفعه دوممه از این آمپولا استفاده میکنم
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
اره ممکنه نشه...چون بعد امپول دکترم میگفت بیا مطب سونو ک ببینم ازاد شده یا نه
واقعا یعنی ممکنه نشه شما علائم تخمک گذاری داشتی؟
اره درد داشتم معلوم بود ازاد شده...ولی من با این امپولا باردار نشدم...ولشون کردم بعد ۴ ماه باردار شد ...
من ۲ روز پیش زدم ولی هیچ علائمی ندارم حالا میترسم آزاد نشده باشن