2777
2789
عنوان

مردان آذر ماهی

701 بازدید | 13 پست

خانمایی که همسرشون آذر ماهیه لطفا بیاید بگید خصوصیات اخلاقی همسرتون چجوریه خوبه بده یا چی 😂 آهان قهر کردن مردایه آذر ماهی چجوریه کینه ای هستن یانه یکم راهنماییم کنید مدل آذر ماهیا دستم بیاد لازم دارم 😂😂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردای آذرماهی زود عصبی میشن زودم اروم میشن خیلی رک و راستن دلشونم نمیاد دل بشکنن خیلی کم پیش میاد😍 

مهربونن خیلی خوش قلبن خیلی خنده رو😍

اصلا کینه ای نیستن...

البته شوهر من دی ماهیه ولی شناخت دارم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

والا من دوتا مرد آذر ماهی نزدیکم هستن تفاوتشون از زمین تا آسمونه. یعنی تو هیچ خصلتی مشترک نیستن که بهت بگم مثلا این میتونه خصوصیت یه مرد آذرماهی باشه . همش به تربیت و ذات و شخصیت خود فرد بستگی داره گلم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

ما تو فامیل مردای آذرماهی زیاد داریم خودمم آذری ام 

ینی آذرماهیا همشون مث همن بدون هیچ استثنا😑

زودعصبانی میشن و زود پشیمون میشن 

کینه ای بشدت

خجالت از بروز احساسات

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

من اذرم همسرم اذره بابام اذره.ولی اذریا دلشون پاکه و نیت بدی ندارن.ولی امان از روزی که دلشون بشکنه دیگه ولت میکنن و میزارنت کنار.سریع عصبی و سریعم پشیمون میشن

ساده و بی الایشن

اینایی وه یادم بود.البته الان

مردای آذرماهی زود عصبی میشن زودم اروم میشن خیلی رک و راستن دلشونم نمیاد دل بشکنن خیلی کم پیش میاد😍& ...

اره واقعا خوش خنده هستن مهربونم هستن ولی حس کردم یکم کینه ای هستن