2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۶۲ و ۶۳)

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 66 پست

خدایی شوهرت خیلی کمک میکنه بزنم به تخته ،من‌اگه جای شما بودم با شوهرم چهار تا بچه داشتم اولین‌و بد قلق ترین شون هم شوهرم میشد ، تصورش م برام‌وحشتناکه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی شوهرت خیلی کمک میکنه بزنم به تخته ،من‌اگه جای شما بودم با شوهرم چهار تا بچه داشتم اولین‌و بد ق ...

آره بنده خدا یک هفتس خیلی مایه میذاره.

البته ۴ روزش تعطیل بود و خونه بود.

ولی اوایل نه زیاد.

الان دیگه نمیتونم انگار تنهایی از پسشون بر بیام‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
۳ تا دوست عزیز. ممنونم. ان شاالله خدا بهترین ها رو نصیبتون کنن.

خسته نباشی خانم 

موقع شیر دادن بچهات منم دعا کن فردا نوبت هیسروسکوپی و خراش اندومتر دارم کلی استرس دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
جالب بود... محمد چند سالشه...اریو شش ماهه است؟ حدس زدم علی دو سالش باشه محمدم 5 ساله

محمد ۶ سالشه.

اون دو تا دوقلو هستن عزیزم.و هردو ۶ ماهه.

هر کار کردم‌عکسشون نیومد.

آره بنده خدا یک هفتس خیلی مایه میذاره. البته ۴ روزش تعطیل بود و خونه بود. ولی اوایل نه زیاد. ا ...

اره دیگه از الان خیلی سخت میشه تا راه بیفتن و‌متوجه بشن ،باید یکی چهار چشمی مواظب شون باشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خسته نباشی خانم  موقع شیر دادن بچهات منم دعا کن فردا نوبت هیسروسکوپی و خراش اندومتر دارم کلی ا ...

ممنون.

ان شاالله ک با خبرای خوش میاین .

توکل ب خدا. بهترین ها براتون رقم بخوره .

همسرتون خیلی کمکتون میکنه  کاش تو عنوان جایی هم برای همسرتون بود مثلا روزگار خونوادمون

ممنون دوست عزیزم ک نظر دادین.

راستش از وقتی شروع کردم ب نوشتن ، زیاد کمکم نمیکرد.

خودشم یکی از پسرام بود اون موقع.