2777
2789
اینارو گفتم کع با توجه بع ویژگیمون اسم بگیننن    

تو تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ برامون ریدن  لطفا اگه تاپیک خاله زنکی،جنایی،آرایشی دیدین عفتو صدا کنید.دوس دارم... ببخشید بچم رو گازه زود ریپلای بزنین باس برم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر خدااا خاک پاتم بفرما تو چایی میوه همه چی هست

نه دوستم مضاحمت نمیشه باید برم آبگوشت بار بزارم برا فردا ناهار

تو تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ برامون ریدن  لطفا اگه تاپیک خاله زنکی،جنایی،آرایشی دیدین عفتو صدا کنید.دوس دارم... ببخشید بچم رو گازه زود ریپلای بزنین باس برم   
نه دوستم مضاحمت نمیشه باید برم آبگوشت بار بزارم برا فردا ناهار

منم دعوتم دیگه ایشالله به امید خدا البته دعوتم نباشم میام😂

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
منم دعوتم دیگه ایشالله به امید خدا البته دعوتم نباشم میام😂

بیا قدمت رو چشم😂😂اصغر آقام تشریف بیاره کبرا تونم بیارید با صغرای ما بازی میکنه😁

بیا قدمت رو چشم😂😂اصغر آقام تشریف بیاره کبرا تونم بیارید با صغرای ما بازی میکنه😁

اخجون کوکبمونم میارم پس 😂

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
اخجون کوکبمونم میارم پس 😂

باشه اونم بیاد..ولی یادم نرفته اون روز ش.اشید رو فرشمون😑😑😑

باشه اونم بیاد..ولی یادم نرفته اون روز ش.اشید رو فرشمون😑😑😑

بچش دیگه نمیفهمه خره خره😂بهش میگم ایندفعه خودتو کنترل کن

بچش دیگه نمیفهمه خره خره😂بهش میگم ایندفعه خودتو کنترل کن

باشه باشه😊😂