2777
2789
عنوان

خیانت

352 بازدید | 38 پست

یک ساله که عقد کردیم هنوز سرخونه زندگی خودمون نرفتیم خانواده همسرم باما همسایه ن. سه ماه پیش رفتم خونه شون گوشیش تو سالن بود خودش خواب بود اول صبح بود همینجوری گوشی رو برداشتم قفلشو باز کردم صفحه چت واتساپ اومد دیدم با خانوم همسایه دیشب چت کرده بوده کلی هم قربون صدقه ش رفته بود دقیقا همون حرفایی که به من میزد و میزنه رو به اون گفته بود مادرشوهرمم روبروم نشسته بود فقط تونستم خودمو کنترل کنم و جلو اون هیچی نگم رفتم اتاق همسرم بیدارش کردم گوشی رو پرت کردم سمتش همش گفت تو دیوونه ای من کاری با این ندارم همش الکیه تو مگه به من شک داری و کلی دروغ سرهم کرد من هنوز نمیدونم چرا اوم لحظه سکته نکردم فقط بهش گفتم خیلی آشغالی و برگشتم خونه مون هنوزم ازم معذرت خواهی نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اون شرایطی شد که من با خانواده م رفتم سفر چند روزه و وقتی برگشتم اینم انگار نه انگار هر وقت میومدم بحثش رو پیش بکشم همش میگفت تو اشتباه میکنی هیچ چیزی بین ما وجود نداره. من به هیچ کس از این ماجرا چیزی نگفتم

با خانوادت در میون بزار بزار بدوننو و اونام تو تصمیم گیری کمکت کنن اگ تو عقدی کنار نیا به این سادگی

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
وای عزیزمم خیلی سختهه، یعنی از سه ماه پیش تا حالا قهرید؟؟؟

سوال منم بود،،،دستت در نکنه شما پرسیدی.

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

خاک تو سرش. خانم همسایه چقد تو دلش بهت خندیده که دلش خوشه شوهر کرده ولی شوهرش دنبال منه. 

اصلا کوتاه نیا و‌طلاق بگیر

حالا همه میگن زندگی خودتم بود طلاق میگرفتی؟ میگم بله.

طلاق نگیرم باید یه عمر مچشو بگیرم و همش دست و دلم بلرزه که امشب چرا دیر اومد نکنه با کسی بوده و فلان. 

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
دلم به حال خانواده م میسوزه با هزار امید و آرزو دارن برام جهیزیه میخرن و از دامادشون خیلی راضین نمیی ...

بنظرم خیانت قابل بخشش نیس اگ بمونی با دوتا یچه خیانت میکنه و برمیگردی 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

این آقا شرایط خیلی ویژه ای داره که با این اوصاف هنوز میخوای باهاش ادامه بدی؟

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
خاک تو سرش. خانم همسایه چقد تو دلش بهت خندیده که دلش خوشه شوهر کرده ولی شوهرش دنبال منه.  اصلا ...

دمت گرم حرفای منو گفتی اصل مطلب همینه تورو به ابلفضل با خیانت کنار نیاین تا دمشون دراز نشه فک کنن مردن میتونن هر غلطی میخان بکنن

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕