2777
2789
عنوان

کتاب بیشعوری خوندید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
نمیدونم چرا بعضیا میخوننش بجا اینکه خودشونو ببینن بقیه رو بیشعور میدونن کتاب باید یه احترامی داشته ...

برا من کتابی نبود که تو مغزم نفوذ کنه

ولی خیلی معروف شده

مطالبش خوبه اما نتونسته بود ادا کنه به نظر من

ولی مهمتر از مطلب خوب قلم خوبه نویسنده اس. من همیشه از نویسنده های معروف میخونم

خیلی ضعیف بود اینکار

اگر واقعا با یک آدم بیشعور در حال معاشرت باشی واقعا بهت کمک میکنه که آروم‌تر باشی و بپذیری که طرف بیشعوره، قرار نیست که راه و چاه بده شما یک آدم بیشعورو تغییر بدین ، من خوندم این کتاب و واقعا بهم کمک کرد تا بتونم با همکارم کنار بیام 🤦🏻‍♀️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم اگه ما اندازه همون دو صفحه ای که خودت می گی عمل کنیم اوضاع مون خوبه ولی کو عمل؟؟

اره عزیزم درسته 

من هم مطالبشو قبول دارم ولی جذاب نوشته نشده و مشکل از قلم نویسنده اس

دوباره میرم میخونمش 

اره اره چاپ جدیدشه یعنی سانسور شده؟

قشنگ نصف شده 

یادمه من موقعی که خوندمش اون قسمتی که درباره گشتن اتاق فرزندان بود رو دلم می‌خواست پیرینت بگیرم به والدین تک‌تک دوستام بدم😅

قشنگ نصف شده  یادمه من موقعی که خوندمش اون قسمتی که درباره گشتن اتاق فرزندان بود رو دلم می‌خوا ...

من این مشکل و با خیلی از کتابا داریم

😢 اخه چقد ما بدبختیم که کتابامونم سانسوره

از سال ۹۷.۹۸به بعد کتابا خیلی داغون سانسور میشن

اره عزیزم درسته  من هم مطالبشو قبول دارم ولی جذاب نوشته نشده و مشکل از قلم نویسنده اس دوباره ...

چاپ جدیدش مزخرف ترجمه شده و متن زیبا و روونی نداره و من خودم از نوع نگارشش اصلا خوشم نیومد ولی مطلب گرفتم و به کار بردم

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
اره عزیزم درسته  من هم مطالبشو قبول دارم ولی جذاب نوشته نشده و مشکل از قلم نویسنده اس دوباره ...

به نظر من مترجمش خوب نبوده نه قلم نویسنده

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره