2777
2789
عنوان

خانوما باردارم اخرای ۸ تورو خدا درست قضاوتم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 53 پست
ممنون عزیزم سعی خودمو میکنم 

صبرکن یه چیز بگم بهت.

من و دوستم تقریبا همزمان فهمیدیم شوهرامون داره خیانت میکنه. ولی دوستم سیاست داشت به روی شوهرش اصلا نیاورد ک داره خیانت میکنه. ولی من ساده بودم همش دعوا انداختم جوری ک کل اشناها فهمیدن موضوع دعوای مارو. الانم ک من طلاق میگیرم ولی دوستم چون پنهونی پیگیر کارای شوهرش بود الان بعد چندین ماه میگه ک شوهرم دیگه باکسی حرفی نمیزنه.چون دوستم با سیاست و  دلبری سعی کرد شوهرشو طرف خودش بکشه.

نه هر چقدر هم خوب باشن طرف پسرشونو میگیرن 

سلام اگه آدمای عاقلی باشن پسرشونو نصیحت میکنن چون پای زندگی پسرشون و آبروی خودشون در میونه اونم با یه بچه نوزاد 

رسیدی خونه باهاش حرف بزن بگو شترسواری دولا دولا نمیشه یا من یا زنای خیابونی 

تو هم وقت و احساستو از سر راه نیاوردی که خرج یه آدم خیانتکار بکنی 

ان شالله که مشکلت حل شه و زندگیت آروم بشه دوباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه آدمای عاقلی باشن پسرشونو نصیحت میکنن چون پای زندگی پسرشون و آبروی خودشون در میونه اون ...

مرسی عزیزم حالم خیلییییییییی بده بچم وقتی بگد میزنه خوشحال نیستم پشیمونم ار حامله شدنم

خدایا عاشقتم
مرسی عزیزم حالم خیلییییییییی بده بچم وقتی بگد میزنه خوشحال نیستم پشیمونم ار حامله شدنم

آخی خدا حفظش کنه و ان شالله به سلامتی زایمان کنی 

اگه شوهرت طبعش گرمه  چیزای سرد زیاد بهش  بده بخوره 

سلام اگه آدمای عاقلی باشن پسرشونو نصیحت میکنن چون پای زندگی پسرشون و آبروی خودشون در میونه اون ...

خدایا عاشقتم