2777
2789
عنوان

جهاز داداشم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 96 پست
ن نام کاربریت منو یادش انداخت

آهان عزیز

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کنی میره میگیره ولی مامانم میگه زوده😂😂😂

چن سالشه 

الان ذوق میکنه واس جهازش😀😁😁😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
والا من عشقم خراسانی بود  همون روز اول که بحث ازدواج شد گفت بابام نمیده خودمم نمیتونم🤣

اون دیده شما از یه شهر دیگه ای خواسته زرنگ بازی دربیاره😂 وگرنه خراسان تمام کالا های بزرگ رو داماد میگیره رسمه

ولش کنی میره میگیره ولی مامانم میگه زوده😂😂😂

چند سالشه؟؟ ..😂 خلاصه کیس مناسبیه داداشت برا دخترم میگیرمش 😜😜

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دو نفره ها دوتا دوتا ست هستن  5 تا دو نفره است ۶ تا تک نفره تک نفره ها ست نیستن😂😂

یا علی چقد پتو گرفتین میخوان چکار این همه پتو 😃

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
چقد پتو 😂😂😂😂مبارک باشه⁦❤️⁩ ما رسم داریم تیکه های بزرگ کلا با پسره یخچالو،تلویزیونو،اجاق گازو،سر ...

یخچال و تلویزیون و فرش یه کالا دیگه انتخابی مثل لباسشویی اینجا معمولاً با پسره 

این کاسه بشقابم یه دست میدن نه این همه چیزا وه مامان من داره میگیره😂