2777
2789
عنوان

جهاز داداشم + عکس

1582 بازدید | 96 پست

امروز رفتم خونه مامانم

میخواستن کمد دیواری رو رنگ کنن

ما رسم داریم چندتا تیکه مثل یه دست ظرف و یکی دوتا پتو و یه سرویس قابلمه و لهاف تشک به پسر میدیم

ولی من هرچی میبینم بیشتر از ایناست😂😂😂 

مامانم انگار میخواد دختر شوهر بده 

یازده تا پتو گرفته😂😂

چرخ خیاطی گرفته 

چایی ساز و چرخ گوشت 

میگم اینا چیه دیگه 

اتو رو کجای دلم بزارم آخه😂😂😂😂 

ذوقشو خریدارم یعنی

همزن خریده😂😂😂😂 

کارد سفارش داده از زنجان اوردن براش😂

رفته تخم مرغ آبپزکن خریده😂😂😐

رفته یه توپ پارچه خریده برا زیرانداز 

بعد میگه نه تو نمیدونی میخوام دوتا زیرانداز بدم بهش😂😝

میگه تو نمیدونی کارتوناش این شکلیه😂😂😂 

آخرشم نذاشت باز کنم😂😂😂

خیلی خندیدم 

من مخالفش نیستما اتفاقاً چون همین یه دونه داداشو دارم قدر دنیا میخوامش خوش حال میشم از اینکه مامانم براش بخره ولی میگم بزار هرچی میخوای بخری عروست انتخاب کنه😀 میگه نه😑😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو بهم بزنید منو بگیریت دختر بسازیم😐😐😐😎

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین