2777
2789
عنوان

تا حالا شده؟

67 بازدید | 8 پست

تا حالا شده بخواین تمام دوستاتون رو با هم بذارین کنار جوری که هیچ کدوم دیگه ازت خبری نداشته باشن مثلا خطتتون رو عوض کنین؟ این کارو کردین پشیمون نشدین بعدش؟

نه نشده

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

از همه گریخته ام تا کمی تنها باشم ...
منی که مدتهاست با خودم در هیچ پیاده رویی قدم نزده ام ،
غصه هایم را لابه لای خطوط بی اعتنای هیچ خیابانی ، جا نگذاشته ام ،
روی نیمکت هیچ پارکی لابلای شلوغیِ آدم های غریبه ، کتابی نخوانده ام و با هیچ کهکشانی ، ساعت ها خیالبافی نکرده ام ،
مدتهاست که مجالی نداشته ام "خودم" باشم !
باید امشب خودم را بردارم و در دلِ غریبِ خیابان ها با اندیشه های بایگانی شده ام ، آشتی کنم ،
باید به کافه ای بروم و به صندلی خالیِ آنسوی میز ، ایمان بیاورم ،
چه دیوانه اند آنها که فکر می کنند تنهایی ، دردِ بزرگی ست ،
به راستی که دیوانه اند !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شده ن پشیمون نشدم چون شوهرم محدود کرده ارتباطاتم رو متاسفانه

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

خودشون همو کم کم گداشتن کنار،علتشم دور شدن از همه یکی شرقه یکی غربه یکی جنوبه تهرانیم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

چرا من زیاد شده 

پشیمون نمیشم نه 

چون بعضی وقتا واقعا بودنشون به ضررمه

ولی سعی کن رابطتتو باهاشون محدود کنی

اگه سودی برات ندارن 

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...

دلیل این کار خیلی مهمه برای ابراز پشیمونی،،اگر تو رابزتون خیانت دیدی حتما این کار بکن اما اگر مشکلات روحی داری چند وقته و احساس میکنی خودت زودرنج شدی اصلا این کار نکن فوقش چند وقت ارتباط کم رنگ یا قطع کن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد