2777
2789
عنوان

می خوام با پدر شوهرم صحبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 44 پست
به باباش میگم بهش چیزی نگه خیلی سختمه تو عقد رفت و امدش بالاس خانوادش ولی راحتن

فق مراقب باش ناراحت نشه 

خودتم کمکش کن یا بفهم چرانمیخواد 

دِلِمون بَرآت تَنگ شُده   TINAZ🤰💙#مدافعین_سلامت💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدی شرایطتون رو؟؟ کلی سوال تو ذهنمون ایجاد شده

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
اره دیگه

چقد سخته پس مهمه منتظره چی هستی تو خانوادشن دیگه زنگ بزن به خواهرش مامانش بهاشون راحت حرف بزن مشکلشو بگو هرچی باشه پسرشونه ها به هرکی میخوای زنگ بزن دست دست میکنی براچی میخوای 

اره دیگه

ب نظرم نگو بهشون.اگه همسرت بفهمه فک میکنه سر بار بوده.روند درمانش طولانیتر بشه

قطعا تو خاتواده همسرت رو بهتر میشناسی.اگر مطمئنی از ادامه زندگیت کاش میتونستین برین سر خونه خودتون

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
وا پ قبل شما چیکا میکرد قبلش وسواس نداشت الان دقیقا ب چی وسواس پیدا کرده قصد بی احترامی ندارما سوالا ...

اوایل وسواس داشت(قبل عقد نمیدونستم)

بعد عقد یکی از دوستهاش فوت کرد،وسواسش اوت کرد اینطوری شد

اوایل وسواس داشت(قبل عقد نمیدونستم) بعد عقد یکی از دوستهاش فوت کرد،وسواسش اوت کرد اینطوری شد

چی بگم ایشالا ک بتونی تو زندگی مشترک از پس این مشکل بر بیای ب نظرم اگه ب خونوادش بگی وجه خوبی پیدا نکنه شوهرت اونوقت فک میکنه سربارتوه و مزاحمه خواستی از سرت باز کنیش مشکلش بدتر میشه

❤️

چقد سخته پس مهمه منتظره چی هستی تو خانوادشن دیگه زنگ بزن به خواهرش مامانش بهاشون راحت حرف بزن مشکلشو ...

اره

کلا عادتمه نمیتونم حرف بزنم

واسه ابروی زندگیم تا الان نه به کسی گفتم نه به خانوادش

به نظرت عجیب نیس خانوادش کاری نمیکنن؟

نمیدونم نمیتونن کاری کنن یا نمی خوان