2777
2789
عنوان

حاجت دارا لطفا بیاین

164 بازدید | 32 پست

بیاید روز عاشورا براهم دعا کنید 

میگن هر مسلمانی برای یه مسلمان دیگه دعا کن مستجاب میشه 

توروخدا نیاز دارم هم مادی هم معنوی دعاکنین منم دعاتون کنم

چطور باذکر صلوات شروع کنم 

ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

لبیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 🌹 

لبیک یا ابوالفضل العباس 🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

برای تمام خانمها منتظر

تمام مامانای باردار

تمام افرادی مجردی که میخوان ازدواج کنن

برای تمام بیمارها

برای رفع کرونا

دعا کنیم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دعا کنید زندگی منم رو غلتک بیفته یکم راکد شدم

چشم عزیزم برات ۱۰۰صلوات میفرستم

ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی م ...

ممنون خانمی برای شمام ۱۰۰صلوات میفرستم 

عزیزم برات هفت تا میخونم حاجت روا التماس دعا برای بیمار دارم

چشم حتما برای شما هم ۱۰۰صلوات میفرستم

برای تمام خانمها منتظر تمام مامانای باردار تمام افرادی مجردی که میخوان ازدواج کنن برای تمام بیمار ...

حتما برای شماهم ۱۰۰صلوات میفرستم