2777
2789
عنوان

بچه ها من در شرف ازدواجم یه سوال زناشویی دارم ..میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارهاهمش عمل بعدم افکت همش اگ ازجلوعکسشوببینی چقددترک بدن وکک مک دارن ک دگ امیدوارترمیشی😂😂،اخلاق مهمه روی اندامت کارکن شیک وخوش تیپ مرتب باش ولی همیشه لوندباش واخلاقت خاص باشه همسایه ماخیلیییی نازبودینی ی زن ب تمام ولی اخلاق نداشت همش منت میذاشت همش غرغردعواسرپول پدراشون و...اخرطلاق گرفتن شوهره حتی نگفت زنم خوشگل خوش تیپ فلان 

من میگم‌ ادم هر کاری در توانشه برای زیبایی صورت بدنش بکنه در حدی که به خودش اسیب نزنه بهتر بشه نه بدتر ولی برای دل خودش بکنه نه مردا. و اینکه اینکارو در کنار بهتر کردن شخصیتش بکنه نه که فقط به ظاهرش برسه

از چه لحاظ؟؟

اصلا به این چیزا فکر نکن مردا خودشون از همه بدترن سیاه و مو ضخیم و زشت 😂😂😂😂😂قطعا زنا از مردا زیباترن سیاهی و جوش و اینا مهم نیست خودت حساس نباشی برا اونم حساس نمیشی

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

این چ طرز فکریه هیچکس بی عیب و نقص نیست اگه شوهرت دوستداشته باشه دیگه اینکه پوست بدنت تیرس یا جوش درآوردی یا هرچیز دیگه براش مهم نیست و باهات خوشه ولی اگه مرد آدم درستی نباشه جنیفرلوپز هم ک باشی باز خیانت میکنه

یعنی فکر میکنی همه زنایی ک شوهرشون بهشون وفاداره هیچ عیب و  ایرادی ندارن؟اینطور نیست فقط شوهرشون آدم سالمیه

بنظرم شما خودت ببین اگر فکر میکنی مشکلی هست یا چیزی هست که جذابیتتو از بین میبره و اینکه میتونی با مشورت پزشک برطرفش کنی حتما برطرفش کن کلا باید بخودت برسی از هر لحاظ که میبینی جذابیتت کم شده

بله دارم میرم تو20

اوه چا زود ازدواج کزدی برا همینخ سوالت شبیه درگیری های خودم بود تو این سن منم ۲۰ ام ولی مجردم 

ولی عزیزم انقدر نگران نباش ظاهر مهمه ولی مطمین باش با چیزای دگ مثل اخلاق وفاداری رفتار و عقاید وهزار یک چیز دگ اهمیتشون بیشتره البته ال اینو از بزرگترام شنیدم مثلا منم خودم سینه هام خیلی کوچکه چک چون تنبلی تخمدان دارم و هورمونام کلا مردونه بالاست همش گریه میکردم درگیر بکد بودم و اصلا یه وصعی بعد یه تاپیک همین جا زدم اگه خواستی برو ببین تو تاپیکام بعد همه رانمایی کردن گفتن چیزی نیست و کلی چیز دگ هست اهمین داره و کلا هزار و یک حرف قانع کننده فککنم تو سن ما این چیزا درگیرش شدن طبیعی باشه موفق باشی گلم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خب مردا که اینو نمیدونن بخاطرهمینه مقایسه میکنن

پنج تا صلوات برات فرستادم عزیزم😘😘😘الهی حاجت روا شی 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀