2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرخان

205 بازدید | 14 پست

چنروز پیش سرکادو ک برا دخترم میارن وخرجی ندادنش باشوعرم دعوامون شد.حسابی صداشو انداخته بود سرش مگف باید بدی من خرجشون کنم منم ندادم بهم گفت اگ ندی میزنمت گفتم بزن ببینم چطور میزنی(البته تاالان چنبار تکرار شدع سرچیزلی الکی چنتا مشت وسیلی زدع ولی هیچکدومو ب مامانم اینا نگفتم).اونم چنتا سیلی زد.پاشد ب مامانم زنگ زد دخترت بهم پول نمیده..الان خونه مامانم هستم بعش گفتم منو زد.مادرشوهرم زنگ زده میگ نمیای؟گفتم ن باید پسرت بیاد تعهد بده تو کاغذ گ دیگ دست روم بلند نکنه و خرجی بده.اونم گفت راحت بشین تاکتک نخوری😐این تعهد دادن رو هم شمارسم گزاشتی؟مگ بابات ب مامانت تعهد داده.تاهروقت مخای بمون اصلا نیا.بعد.قطع کرد.خیلی دوست دارم بدونم دختر خودشم کتک مخورد این رفتارو داشت یانه

برای چی باید شما به شوهر خانت پول بدی؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی لعنتش ن کنه سر دختر خودشونم میاد صب کن

عزیزم شما چرا نفرین میکنی😐

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
برای چی باید شما به شوهر خانت پول بدی؟

باورا میشه مادر ی بچه هستم یبارم ی هزاری نداده بگه بزارتوکیفت.هرجی تاالان مامانم فامیلام بهم عیدی دادن گولم زد ازم گرفت تیکه تیکه خرج کرد.الان پیش دخترم کادو میارن بازور دعوا وکتک ازم میگیره ک خرج کنه

الهی لعنتش ن کنه سر دختر خودشونم میاد صب کن

اره دخترش ی مادرشوعر داره ازاون زرنگا پدر دخترشو درمیارع.ولی خیلی دلم مخاو یبار دخترش کتک بخوره عکس العملشونو ببینم

باورا میشه مادر ی بچه هستم یبارم ی هزاری نداده بگه بزارتوکیفت.هرجی تاالان مامانم فامیلام بهم عیدی دا ...

کاش ازاول اینقدر باهاش راه نمیومدی..  الانم ماهی هروقت ازاب بگیری تازست 

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪
لنکه ننه باباشه.باباشم مامانشو میزنه فوحشش میده.اینم راه باباشو میره

اگه تونستی درستش کن .نتونستی تمومش کن

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪
اره دخترش ی مادرشوعر داره ازاون زرنگا پدر دخترشو درمیارع.ولی خیلی دلم مخاو یبار دخترش کتک بخوره عکس ...

اون کاربر گف شما چرا نفرین میکنی من نفرین نکردم دوستم میگم میاد سرشون زمین گرده منکه هرچی بلا سرم آوردم دارم میبینم سرشون میاد