2777
2789

مناسبت نمی خواد

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دیگه نذری میدن برا چه موقعهایی میدن امروز بپزم ضایس؟😐

نه.فک نمی کنم . دلیلی نداره ضایع باشه

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

ما فقط موقع زایمان پریود و روز بعد عروسی میپزیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

برا مناسبت پخته نمیشه که

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

عزیزم کاچی رو برای زنانی ک تازه زایمان کردن میپزن.چون خییییلی گرمه و رحم زن بهش احتیاج داره برای جمع شدن.

فکرنمیکنم برای نذری بپزن ولی خب هر نذری بکنی خداوند مهمه ک قبول میکنه فرقی نداره قند باشه یا نمک.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
برا مناسبت پخته نمیشه که

بابا خودم دیدم نذری میدن

ازون جهت اره من چندوقت ی بار درست میکنم خودم شوهرم دوست داره

ولی در کل میگم نذری برای چه روزایی میدن برا امروز بپزم اشکال نداره؟

بابا خودم دیدم نذری میدن ازون جهت اره من چندوقت ی بار درست میکنم خودم شوهرم دوست داره ولی در کل می ...

والا نمیدونم

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
حالا چجوری میپزن؟

من اینجوری درست میکنم؛

کره رو اب میکنی تو قابلمه و ارد میریزی توش انقد نیذاری سرخ شه که رنگش عوض شع ولی زیاد نباشه زیرش ک نسوزه.باید در حدی باشه کره که ارد توش کاملا مخلوط شه و حالت ماست بگیره.بعد اینکه ی ذره سرخ شد رنگشو تا جایی ک دوست داری میذاری تیره شه.بعد بهش شربت رو اضاف میکنی.(ابجوش و شکر)

هم میزنی تا مث کاچی بشه 

درست کنی دستت میاد چقد مواد نیاز داره

اخراش گلاب و زعفرونم میزنی