شوخی نکن ؟من قول دادم دو جا اگه اینجوره تا یکیشو کنسل کنم
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شوخی نکن ؟من قول دادم دو جا اگه اینجوره تا یکیشو کنسل کنم
اره منم شنیدم. یجا خوندم میگفت چنتا باهم نگیرید،اینطوری انگار یقین نداری که مثلا امام حسین حاجتت رو میده،یه چله مثلا زیارت عاشورا گرفتیم همونو با یقین کامل میگن بخونید.اینکه کنارش چله دیگه بگیریم یعنی اعتماد نداریم و ازین حرفا
اره منم شنیدم. یجا خوندم میگفت چنتا باهم نگیرید،اینطوری انگار یقین نداری که مثلا امام حسین حاجتت رو ...
خب من چله قبلیم امروز روز اخرش بود چله بعدیم امروز روز اول ینی روز اخر اون یکی با روز اول این یکی تداخل داشت ولی در کل فقط برا حاجت و اینا نمیخونم من عادت دارم ارامش میگیرم با خوندن اینا
قبول باشه عزیزم.حاجات دلت به بهترین شکل روا بشه ما رو هم دعا کن
قربانت عزیزم .حتما .