2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون رفیق بازه بیان

184 بازدید | 10 پست

اعصابم خورده به نظرتون من حساس شدم و شوهرم حق داره یا حق بامنه؟

دیروز خونه مادرشوهرم بودیم شوهرم خوابید منم رفتم پیش مادرشوهرو خواهرشوهرم نشستم داشتیم بادوم پوست میگرفتیم تمییزمیکردیم بعد شوهرم اومد گفت میرم بیرون با دوستش گفتم زودبرگرد شام خونه مامانم اینا دعوتیم پنج رفت نه اومد منم خسته شده بودم بهش گفتم چرا دیر کردی برگشت طلبکارانه که مرد همین موقع میاد خونه نمیشه که همش بشینم توخونه این از این 

امروزم داشتیم میرفتیم بیرون تازه سوار ماشین شده بودیم دوستش باز زنگ زد گفت میرم بیرون زود برمیگردم قرار بود بریم بیرون که نرفتیم دور زد منو گذاشت خونه خودمون رفت بادوستش بیرون منم زنگ زدم با مامانم میرم بیرون گفت نه نباید بری 

وقتی خودش نمیبره منو من نباید خودم برم یعنی؟اونم منو بزاره خونه بره واسه با دوستاش عزاداری ببینه مثلا

خب یا خودشم نره یا اگه میره توعم باید بری وقتیم میری بیرون همون موقه ک اون میاد بیا اگ چیزی گف بگو خودتم همین کارو میکنی

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

بستگی داره برای چی هی با دوستاش میره‌‌....‌‌و اینکه کار همیشگیشه یا گاهی وقتا اینطوریه؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره برای چی هی با دوستاش میره‌‌....‌‌و اینکه کار همیشگیشه یا گاهی وقتا اینطوریه؟

نامزدیم ،نامزدم یه شهر دیگس تعطیلیا میاد و هربار اینکارومیکنه بهشم میگی طلبکارمیشه ولی منم نمیزاره بادوستام برم بیرون

نامزدیم ،نامزدم یه شهر دیگس تعطیلیا میاد و هربار اینکارومیکنه بهشم میگی طلبکارمیشه ولی منم نمیزاره ب ...

پیش مشاور برین حتمااااااااا از الان داری حرص میخوری...وای به حال بعد...

الان شما خیلی همو نمیبینید و شناخت زیادی ندارید رو هم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
قبلا دوست بودیم ولی اینجوری نمیکرد جدیدا اینجوری شده

چون شناختی ازش نداشتی....پیش یا مشاور برین ببینید این رابطه و زندگی تهش چی میشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40