2777
2789
عنوان

همه جا غلط املایی 😭😭😭

1375 بازدید | 57 پست

نی نی سایت دو کلاس سوادی رو هم که داشتم ازم گرفت

یه وقتایی به خودم میام می‌بینم منم به این غلط‌ها عادت کردم و دارم توی نوشته‌هام بکار می‌برم

این که آب نمک رو «غرغره» می‌کنن

و «قرقره» مال نخ و سوزنه

«گذار» به معنای پایه گذاریه؛ مثل قانون‌گذار

«گزار» به معنای به جا آوردنه؛ مثل شکرگزاری

قبلا کلمه «راجب» رو که می‌دیدم کهیر می‌زدم

تا وقتی که «راجبه» رو دیدم و به همون «راجب» ایمان اوردم😭

( «راجع به» درسته)

یه بار یه نفر به جای «قصد» نوشته بود «قست»!!

یعنی هیــــــــــچ چیزی توی دنیا اینطوری کمرم رو نشکونده بود

از مشکل «ه» گذاشتن بجای کسره که دیگه نگم😈

من خودمم بین پست‌هام غلط املایی دارم

یه وقتایی که می‌خوام تند جواب بدم می‌بینم جمله‌ای که فرستادم اصلا معنی نداره

ولی بعضی غلط املایی ها خداییش دیگه خیلی دااااغونه... خیلیییی

آها راستی اینو هم نگم توی دلم می‌مونه: روزه مال ماه رمضانه و روضه مال ماه محرمه😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلیا عزیزم سلام

راستش من وقتی غلط املایی توی تاپیک میبینم دیگه انگیزه ام رو برای کمک به استارتر از دست میدم و شخصیت استارتر در نظرم کوچیک میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من می‌ترسم خورده بشم، برای همین تذکر نمیدم

اما بیاید در مقابل اونایی که تذکر میدن جبهه نگیریم

به این فکر کنیم که داریم یه چیز جدید یاد می‌گیریم یا بهمون یادآوری میشه که حواسمون رو بیشتر جمع کنیم تا ۴ روز دیگه خواستیم یه نامه اداری بنویسیم گیر نکنیم

@موهیتا    یعنی اولین بار با دیدن امضات فهمیدم که چقدر عاشقتم 💔

منم خیلی عصبی میشم غلط املایی میبینم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دغدغت  تو حلق  ترامپ

حفظ کردن زبان و قواعد دستوری یه کشور دغدغه ی کمی نیست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یک سری غلط ها اشتباه تایپیه و مشخصه ولی بعضی کلمات مثل همساده و‌دشوری و قسد و‌اینا واقعا زننده است 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش