2777
2789
عنوان

خدایا چقد حالم بده

149 بازدید | 14 پست

سلام.یه سگ فلجی هست جلو خونمون .ما و همسایه ها بهش غذا میدیم.حالا شهرداری گیر داده فقط به این سگه .شهر پر از کلی سگه .همین دیروز ک اومدن ببرنش کلی سگ بود .چوبو محکم فشار میدادن رو گلوش ک گاز نگیره .دهنش همه خونی.یجوری زوزه میکشید از ترس بالا اورده بود .از دیروز به کلی ازین حمایتیا و ندامتگاه زنگ زدیم همه بهونه اوردن .شخصیم ک سگو جمع میکرد میبرد آمارشو داریم ک سگارو آمپول میزنه میکشه.خیلی حالم بده چکارش کنیم سگرو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بمیرم براش .

دست شوهرت درد نکنه .

کسی باغی جایی نداره ....

شاید گاو داریا قبول کنن .چون برادر شوهر من توو گاوداریشون دارن . کدوم شهری؟؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ای وای...شهر ما شهرداری کلاس آموزش گذاشته بود برا کارگرا که چطوری سگ ها را بکشن...شوهرم ایقد عصبانی شد...نرفت اصلا

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
الهی بمیرم براش . دست شوهرت درد نکنه . کسی باغی جایی نداره .... شاید گاو داریا قبول کنن .چون براد ...

میتونیم اگه ساری و نکا و بهشهر جایی باشه ببریمش .بخدا غذاشو هم ما تامین میکنیم 

میتونیم اگه ساری و نکا و بهشهر جایی باشه ببریمش .بخدا غذاشو هم ما تامین میکنیم 

از گاو داریا سوال کن . یا اقلا باغ دارا . آنها همون پارس سگ براشون کافیه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد