2777
2789
عنوان

پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 39 پست
جوش شیرین و ابلیمو و زرد چوبه رو به حالت خمبر در بیارین رو ی منطقه بزارید البته نزدیک چشم نباشع ترجی ...

آبلیمو تازه؟؟ 

زرد نمیکنه؟؟؟ 

چه مدت بزنم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پوستم تقریبا دهیدراته و مستعد  جوش لطفا ماسک یا کرمی واسه بسته شدن منافذ...و یه ابرسان خوب مناس ...

ابرسان شون خوبه در روز هم بخور بدین صورتتون رو برای بسته شدن منافذ پوست بعد از حمام و ارایش کمپرس یخ استفاده کنید 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
آبلیمو تازه؟؟  زرد نمیکنه؟؟؟  چه مدت بزنم

ن عزیزم زرد برا چی😐  روزانه اگ استفاده کردین روزی دو دقیقه اگ هفتگی استفاده کردین ده دقیقه 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
ن عزیزم زرد برا چی😐  روزانه اگ استفاده کردین روزی دو دقیقه اگ هفتگی استفاده کردین ده دقیقه&nbs ...

من بعداز اصلاح جوش میزنم

میگن با تیغ اصلاح مخصوص صورت اصلاح کنی دیگه جوش نمیزنی

اینکار باعث زیاد شدن موهای صورتم نمیشه؟

کاربری برای دونفر می باشد😌
سلام من پوست لک و کک و مک داره و دهیدراتست چکار باید بکنم

پوستای دهیدراته گلاب و ابرسان هرروز بزنید برای لک سیب زمینی خام بیست دقیقه دوروز یکبار بزنید و اکسید و زنگ هم خیلی خوبه قیمتشم عالیه 

پانژل خوبه ☺☺☺

تعریف پانژل رو اینجا خیلی شنیدم 

ولی جوشای من زیر پوستیه  از اینا ک مث سنگ میشه زیر پوست واقعا خسته شدم از دست این جوشا مث چییی هم درد میکنه 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
ن عزیزم زرد برا چی😐  روزانه اگ استفاده کردین روزی دو دقیقه اگ هفتگی استفاده کردین ده دقیقه&nbs ...

زرد چوبه 🤔

آبلیمو تازه ندارم☹️

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
علت جوشهای بزرگ ک متورم و غیر چرکی روی گونه درمیاد و درمانش چیه؟ برای منافذ باز پوست هم ماسک موثری ...

اگر بزرگ و غیر چرکی که درد داره معمولا عصبیه در غیر این صورت عکسشو برام بفرستین ببینم 

برای منافذ پوست گلاب و کمپرس یخ بعد حمام قبل ارایش

تعریف پانژل رو اینجا خیلی شنیدم  ولی جوشای من زیر پوستیه  از اینا ک مث سنگ میشه زیر پوست ...

اگ درد میکنه عصبیه😑

و اینکه در روز سه چهار بار به فاصله سه چهار ساعت حوله با اب داغ بشور و بزار روی صورتت 

عسل هم بصورت ماسک روی صورتت بزن و نیم ساعت بمونه هر دوروز یکبار 

چای کیسه ای هم دم کن و وقتی ک گرمه روی صورتت بکش

اگ درد میکنه عصبیه😑 و اینکه در روز سه چهار بار به فاصله سه چهار ساعت حوله با اب داغ بشور و بزار رو ...

اره عصبیم این چ وقت😞😞🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مرسی گلم انشالله جواب بده 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...