سلام دوستان ایام رو بهتون تسلیت میگم.قرض از مزاحمت اینکه ما میخوایم مهاجرت کنیم مشهد ولی به هرکی میگیم خیلی ببخشیدا ولی میگن مشهدیا خیلی ادمای بدین بیچارتون میکنن .اخه براچی من باورم نمیشه اخه براچی بیخودی باید کسیو اذیت کنن.مثلا یه فامیلمون دختر ازمشهد کرفته میگه فامیل زنم بااینکه وضعشون توپه برام مشهد کار پیدا نکردن
امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
مگه تو یه شهر میخواین زندگی کنین مردمش کاری باهاتون دارن؟
مثلا من تهرانم ولی چقد مگه میخوام با کل مردم تهران زندگی کنم؟😂
من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
نه عزیز م هم که جا آدم خوب وبد پیدا میشه و اینکه الان مشهدی اصیل خیلی کم شدن حتی توی همسایه ها مادرشوهرم عرب عراقی داریم که با مشهدی ازدواج کرده چندین ساله و همه فکر میکنن مشهد ی هستند
ان شاالله که خوباش به ما بیفتن .بعد اینکه الان تو این شرایط کرونایی یعنی کاربرامون پیدامیشه؟
خب چه کاری؟؟؟
امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤